Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Kiğılı'dan Aldığım Kemerlerdeki Arıza

18 Eylül 2024 15:33

2021 yılında Balıkesir Edremit Akçay 'dan 3 adet kemer aldım. Bende kemer bolluğu olduğundan aldığım kemeri yeni kullanmaya başladım ilk kullanmamda kemerin yüz ve astarı bazı yerlerinden açıldı. Diğer kemeri kullandım aynı şekilde oldu. Bende bugün kemerleri alıp satın aldığım mağazaya gittim. Dedim ki Kiğılı marka bir firma ama bana sattığınız kemerlere bakın firmanızla bu kadar övünmeyin. Ben sizin müşterinizim takım, gömlek pantolonun alırım ama böyle başıma gelmemiş lütfen mağduriyetimi bertaraf edin. Çalışan ne zaman aldığımı sordu. Hatırlamıyorum dedim telefon numarama bakarak bunu 2021 de almışsınız inceleme süresi iki yıla kadardır incelemeye gönderemeyiz dedi Bende alın kemerler sizin olsun A******* B*** selam söyleyin. Deyip ayrıldım. Netice itibarıyla yaşım 75 bugüne kadar marka mağazalardan aldığım tüm ürünlerde mağaza sattığı ürünlerin arkasında durmuştur. Size ve satış politikanıza yakışmadı. Memnuniyet dostlara şikayet sahibine iletilir bende böyle yaptım iyi günler.

18 Eylül 2024 15:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili gerekli araştırmalar yapılıp, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla,

Ramazan sonucu yetersiz buldu

Kiğılı Giyim Takım Elbise Aşırı Renk Solması

28 Nisan 2024 23:47

16 Şubat 2024 22:06
Harun sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 17:21
3 Ay Giyilen Kiğılı Marka Cekette Renk Solması