Ünsal sonuçtan hiç memnun değil

Kiehls Sözünü Tutmuyor İade Yapmıyor Yalan Politika Uyguluyor

Ünsal
05 Nisan 2024 16:19

Kiehls markasına olan güvenimiz sarsıldı. Sitesinde yer alan güvenilirlik politikasını uygulamadıklarını gözlemledik. Daha önce mağazadan pek çok kez alışveriş yapmış olmama rağmen, iade işlemi gerçekleştirmemiştim ve bu durumla ilk kez karşılaşıyorum. Yüksek miktarlar ödeyerek pek çok ürün satın aldım. Bizim için önemli olan ürünlerin etkili olmasıdır. Ancak hiçbir üründen memnun kalmadım ve ürünlerin kullanımı sonucu ciltte sivilce ve kızarıklık oluştu. Instagram üzerinden markanın sayfası ile iletişime geçerek durumu sorduğumda, memnun kalmadığım ürünleri 28 gün içinde iade edebileceğim bilgisini aldım ve iade işlemi için gerekli adımları takip ettim. İade paketine tester ürünler de eklenmişti ve bunları hediye olarak kabul ettim. Testerlar için geri ödeme talebinde bulunmadım. Ancak iadem gerçekleştirilmedi ve uzun bir süre bekletildikten sonra tekrar iletişime geçtiğimde, testerları da geri göndermem gerektiği söylendi. Testerları da gönderdikten sonra, ürünlerin kullanılmış olduğu gerekçesiyle iade kabul edilmedi. Sayfalarında, memnun kalmadığım ürünleri 28 gün içinde iade ettiğimde, iadenin %100 garantili olduğuna dair bir ifade görmüştüm. İadeyi belirtilen süre içinde gerçekleştirmeme rağmen, kullanılmış oldukları iddiasıyla geri çevrildi ve iki ay boyunca uğraştırıldım. Burada asıl mesele para değil, çalışma disiplini ve vizyondur. Maalesef müşteriye verilen ve web sayfalarında belirtilen politikalar uygulanmıyor ve sistemde bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra, ne kadar iyi ürünler sunulsa da bu markadan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. İş ahlakı öncelikli olmalıdır. Ayrıca, ürünlerin etkisiz olduğunu ve ciltte sivilce oluşumuna neden olduğunu belirtmek isterim. Daha kaliteli alternatifler mevcuttur. Sorunum çözülür ve saygısızca davranışlar düzeltilirse, bu durumu gözden geçirebilirim.

05 Nisan 2024 16:51 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Kiehl's'tan Sipariş Ettiğim Ürün Teslim Edilmedi, Ücret İadesi Yapılmadı

Şule
20 Mart 2025 12:09
Kiehl's'tan Sipariş Ettiğim Ürün Teslim Edilmedi, Ücret İadesi Yapılmadı
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
28 Eylül 2023 12:14
Kiehl's Ürünlerinin Arkasında Durmuyor!

Kampanya Hediyem Gönderilmedi, Çözüm Sunulmadı!

İrem
19 Eylül 2025 14:07
Kampanya Hediyem Gönderilmedi, Çözüm Sunulmadı!
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
30 Aralık 2023 08:32
Sheri sonuçtan hiç memnun değil

Sheri
21 Eylül 2023 00:47
Kiehl's Bozuk Ürün, İçeriği Değişmiş Ürün!