Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Kayıp Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti Mağduriyeti

24 Ekim 2024 17:53

Kiehls'dan 2 adet ürün sipariş verdim ve ürünlerden biri gelmedi. 2 haftadır uğraşıyorum tek yaptıkları şey depodan fotoğraf iletip bizlik bir şey yok kargo firmasıyla çözün demek. Ben ürünleri kargo firmasından almadım sipariş verirken hangi kargo firmasından geleceğini de bilmiyordum değil mi? Çünkü zaten güvenilir olduğunu zannettiğim bir firmadan alışveriş yaptım. Ama şimdi ne ilgileniliyor ne dönüş yapılıyor. Söyledikleri tek şey kargo firmasıyla çözün demek. Kargoyu aradım ilgilenmediler dediğimde Şikayetvar'a yazabilirsiniz. Kargo firmasını tavsiyesi alıyor. Bir de dalga geçer gibi. 1230 TL ödediğim ürünün de bu ilgisiz çözümsüz tavrınızın da peşini bırakmayacağım.

30 Ekim 2024 08:31 (Şikayetten 5 gün sonra)
Ezgi
Ezgi
30 Ekim 2024 10:39

"Konuyla ilgili tüm açıklamalar tarafınıza yapılmıştır." dediğiniz şeyde bu otomatik mesajınız kadar ilgisiz ve umursamazdı. Ne markaya güveninden bahsediyorsunuz acaba? Ürünüm gelmedi diyen müşterinize kargo firmasıyla çözün bizlik bir şey yok diyecek kadar güvenilmez bir firmasınız. Kargo firmanıza ulaşmak imkansız. Çalıştığınız firmayla sizin ilgilenmenizi beklemek çok mu müşteriniz olarak? Mağduriyetimi çözmek kimsenin umurumda değil. Bana ilettiğiniz depo fotoğrafları da eksikliğin sizden bağımsız olduğunu kanıtlamıyor ayrıca.

Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
17 Ocak 2025 17:48
Kiehl's İade Sürecinde Müşteri Mağduriyeti
Figen sonuçtan hiç memnun değil

Figen
26 Kasım 2023 17:41
Kiehl's Siparişim Eksik Ve Müşteri Hizmetleri İlgisiz!
Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

Nagihan
06 Kasım 2023 12:06