Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kia Sportage Da Motor Işığı Yanması

23 Mart 2024 23:16

29 Şubat 2024 te Acarlar Bodrumdan sıfır Kia Sportage Prestige 4x4 dizel araba aldım. 2024 modeller gelmediği için 2023 model bulabildim. Aracı aldıktan sonra eski aracımı satana kadar 12 yıldır oturduğum müstakil evimin garajında yaklaşık 2 hafta kaldı. Aile apartmanı olduğu için 12 yıldır birçok çeşit araç garajı kullandı. Ve hepside sıfır araçlardı. Bugün aracımı kullanmaya başladığımda motor ışığının yandığını fark edip Denizli Yön Otomotiv'e servise götürdüm. Ve servisten gelen bilgiye göre lamba sensörünün kablosunu haşere yediği ve 12bin tl masrafının olduğunu belirttiler. Daha 350km de ki aracın bu şekilde dönüş yapılması gerçekten üzücü. Konuyla ilgili acil desteğini bekliyorum Kia'nın.

26 Mart 2024 09:16 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

27 Mart 2024 10:58

Merhaba. Sayın Kia yetkilisi. 2-3 haftalık aracımda yaşadığım mağduriyetim giderilmedi. 12 yıldır aynı garajımda kaö tane aracım geldi geçti sorun olmadı. Daha önce aldığım ve memnun kaldığım yine Kia arabamda aynı garajı kullanıp bir şey olmadı ama bu yeni aracımda nasıl dış etken oldu anlamadım. Bir daha Kia alırken bu durumları değerlendireceğim. Gerçekten memnun olduğum için yine aynı araçtan almıştım ama bundan sonra görüşüm değişecek maalesef.

02 Nisan 2024 01:10

Merhaba Sayın Kia yetkilisi. Denizli servisinizden de hiç memnun değilim. Yaklaşık 1 hafta önce önceki 2022 model Kia Sportage Prestige aracımı Denizli Yön servisine 30b bakımı için verdim. Sol arka kapı menteşeleri paslanmıştı ve ciddi gıcırtı yapıyordu ve koltuk ileri geri giderken ses yapıyordu. Maalesef yaptık demelerine rağmen hiç ilgilenmemişler bile. Halen kapı menteşelerinde pas var ve ses devam ediyor ve koltukta yine hareket ederken ses yapıyor.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
26 Ağustos 14:06
Yağ Bakımı Sonrası Bitmeyen Motor Arızası Ve Uzak Servis Mağduriyeti
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Arıza Lambası Sorunu

Fatih
08 Temmuz 2024 14:57
Kia Sportage Arıza Lambası Sorunu
Yasar sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Her Kia Araçta Çözülmeyen Motor Sesi Sorunu Yaşadım, Çözüm Bulamıyorum

Yasar
23 Haziran 21:14
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Kia Ayıplı Kusurlu Mal

Hamza
24 Temmuz 2024 13:22
Kia Ayıplı Kusurlu Mal
Seckin sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Sürekli Tekrarlayan Motor Arızası Çözümsüz Bırakıldı

Seckin