Ersin sonuçtan çok memnun

Kia Stonic Şanzıman Uğultusu

10 Temmuz 2024 22:54

2022 model Kia Stonic 1.4 otomatik aracım 24.880 km'de iken şanzımandan uğultu sesi gelmeye başladı. Aracı Samsun Kia yetkili servisine kontrol amaçlı götürdüğümüzde, aracın şanzımanından ses geldiğini ve bayram sonrası bakabileceklerini söylediler. Aracı Gülal servisine getirdiğimizde test sürüşü yapıldığını ve gelen sesin normal olduğunu söylediler. Ses normal ise 22 bin km'de böyle bir ses neden duymadığımı sorunca, bu konu hakkında yorum yapamayacaklarını dile getirdiler. Çelik Motor sattığı aracın arkasında maalesef durmuyor. Sorunun çözülmemesi durumunda yasal yollardan hakkımızı arayacağız.

11 Temmuz 2024 08:57 (Şikayetten 10 saat sonra)
18 Temmuz 2024 10:30

Merhaba çift kavrama şanzımanlarda bu sesin normal olduğu şanzımanda fabrikasyon bir problem olmadı gerekli incelemeler sonucu anlaşılmış olup sorunum çözülmüştür Çelik Motor ve Kia servisine teşekkür ederim

Yorumlar (8)

Burak
Burak

Normal diyen ustalık belgesini yırtıp atsın. Bana da normal denmişti. Ancak usta gibi ustalar da var hakkını veren. Çözümü basit. E mail yazarsan irtibatlaşalım. Ben bu problemden bir daha tekrar etmeyecek şekilde kurtuldum.

Ne yaptınız hocam çözüm nasıl oldu anlatırsanız bilelim bizde... ***************

Zekeriya
Zekeriya

Hocam destek ve yardımlarınız için teşekkürler ben de de aynı sorun var bazen arada uzun yolda uğuldama oluyor çözümü nedir *************** bu mail e de çözümünü atarsanız memnun olurum teşekkürler

Tugay
Tugay

Burak bey merhabalar bu husus hakkında görüşebilir miyiz. ***************

Doğan
Doğan

Ben de de aynı ses gelmeye başladı. Bilyadan, poryodan diyen ustalarda var ama videodaki sesin aynısı. Çözümü varsa iletişim haline geçmek isterim. [email protected]

Emre

Burak bey iyi bayramlar aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm nedir yardımlarınızı rica ediyorum [email protected]

Salih
Salih

[email protected] Hocam sorunu nasıl çözdünüz?

Cem
Cem

Aracınız 1.4 ise çift kavrama değil bilginiz olsun. Çift kavrama 1.0 t-GDI motorlarla geliyor.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Kia Stonic Şanzıman Arızası

13 Ağustos 2023 19:44

Kia Stonic Şanzıman Arızası Bir Buçuk Yıldır Çözülemiyor

Berkan
17 Haziran 2025 17:32
Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Kia Stonic Şanzıman Sorunu: Çözüm Bekleyen Bir Mücadele

Remzi