Alper sonucu yetersiz buldu

Kia Stonic Otomatik Şanzıman Problemleri

Alper
26 Haziran 2024 13:18

Merhabalar 2022 Ekim Ayında Kayseri İnciroğlu Kia dan 1.4 cool paket Stonic aldım. Aldığım günden beri viteste sürekli olarak vınlama sesi ve 6. İnci vitese geçmeme problemi mevcut 06.06.2024 tarihinde Kia Kayseri servise götürdüm Kia Türkiye İstanbul dan soğutucu talep edeceklerini mail atacaklarını ve maile cevap gelince sizi arayacağız dediler servisi 20 gündür mail e cevap gelmediğini bu araçların hepsinde aynı problemlerin olduğunu söylediler. Arayıp bilgilendirme bile yapmıyorlar bu araçlar ayıplı ise neden hala satıyorsunuz. Araba çok kalitesiz ilgisizliklerinden aracımdan çok soğudum. Bu araçların otomatik şanzımanı problemli kimseyi muhatap bulamıyorsunuz. Sizi arayacağız deyip geçiştiriyorlar.

26 Haziran 2024 13:28 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Burak
Burak

Ben kurtuldum bu problemden beyler. Yetkili servislerimziden birindeki ehil ustalar sağ olsunlar çözdü problemi. E mail yazarsanız size de aktarayım nasıl çözüldüğünü.

Fatih
Fatih

[email protected] nerede çözdürdüğünüzü yazabilir misiniz?

Emre
Emre

Vallahi hocam ben 1 senedir çözüm için uğraşıyorum sorun görülmedi deyip servisten yolluyorlar kesinlikle garanti vs hikaye aracına sahip çıkmıyor bizlere ayıplı araç satılmış hukuki süreç başlatılmadığı sürece hiçbir şey yapmazlar

Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Kia Stonic İle Sürekli Sorunlar Ve Çözümsüzlük

Metehan
19 Ekim 2024 14:57
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Kia Stonic Şanzıman Sorunu

Ercan
07 Temmuz 2024 16:45
Alaattin sonuçtan hiç memnun değil

Kia Stonic'te Bitmeyen Vınlama Sorunu

Alaattin