Kia Ev9 Dc Şarj Sorunu

10 Mart 2024 21:375.141

Kia Ev9 aracı aldım 3 haftadır kullanıyorum. Araç hızlı şarj almıyor. Dc şarj da sorun yaşıyorum. Bayi ile görüştüm araç yeni olduğu için dediler ama yazılımsal bir sorun var anladığım kadarıyla, uzun yola nasıl çıkacağız bu şekilde aklım almıyor. 5.000.000₺'ye satılan bir araçta böyle bir sorun olması akıl alır gibi değil

11 Mart 2024 10:24 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Yorumlar(10)

Recep
Benzer Şikayeti Var
26 Nisan 2025 21:46

Aynı sorunu ben şu an yaşıyorum Marmaris e geldim çok zor oldu nasıl gideceğimi bilmiyorum Muğla Kia servisinden randevu aldım güncelleme yapmadan çözebileceklerini sanmıyorum yeni güncelleme yaptılar mı onu da bilmiyorum

12 Mayıs 2024 12:40

Hızlı dönüşünüz için teşekkürler. Arabayı almadan önce iki sorum daha var. Eğer tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim 1- Kia Connect uygulaması Türkiye'de çalışmıyor okuduğum kadarıyla peki güncellemeler Tesla veya Togg gibi uygulama olmadan nasıl yapılıyor. 2- bazı şarjların çalışmaması uzun yol için sorun olmadı mı, uzun yol tecrübeniz nasıldı. Teşekkür ederim.

11 Mayıs 2024 20:39

Suat bey merhaba. Ev9 almaya niyetliyim. Bahsettiğiniz şarj sorunu çözüldü mü veya bir güncelleme oluyor mu Kia tarafından? Teşekkürler.

5 Nisan 2024 21:17

Suat bey, ilk olarak güle güle kullanın. Bende aracı yeni aldım. Sorununuz çözüldü mü? Ne önerdiler benimle de paylaşır misiniz? İyi akşamlar dilerim.

Lokman
Şikayeti Çözüldü
5 Nisan 2024 03:55

Merhaba bende aynı aracı aldım Sorunu ben çözdüm Sorun araçta değil Vestel markasında Vestel markalı cihazlarda şarj edemezsiniz diğer tüm narkalarda şarj edebilirsiniz Vestel'i kullanan firmalar trugo ve ZES tir Tesla şarj cihazları ile ilgilide 10 cihazdan yalnızca 1 tanesi şarj ediyor deneyerek edebini bulabilirsiniz oda en fazla 85 KW hızla dolduruyor

Kia EV9 Dc Şarj Problemi

17 Mart 2024 19:205.590

Kia ev 9 aracım dc istasyonlarda şarjda sorun yaratıyor. Sürekli bağlantı hatası alıyorum. Her seferinde kapılar açık, k...

Kia Elektrikli Araçta ZES Şarj Problemi

16 Haziran 2024 20:595.456

Yeni Kia ev9 aldım, ZES şarj cihazları arabayı şarj etmiyor. İnşallah başka cihazlarda aynı problemi yaşamam. Acilen çöz...

1 Destek

Tümünü Gör
Kia Stonic 2024 Tekkar Hüsranı!

Kia Stonic 2024Tekkar Hüsranı!

Yusuf
Kia Sportage Kapı Kilitlenmeme Sorunu

Kia Sportage KapıKilitlenmeme Sorunu

Zülfikar
Kia Ekran Arızası Bir Anda Karardı!

Kia Ekran ArızasıBir Anda Karardı!

Nehir
Kia Kronik Multimedya Problemi!

Kia KronikMultimedya Problemi!

Burak