Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Kethüda Ticaret Müşteriyi Azarlama

Kethüda Ticaret Müşteriyi Azarlama
02 Haziran 2024 13:41

İçeri girdik kilit alacağız anneme pahalıdır başka yerden alalım dedim. Daha önce aldığım bir yer vardı az sessiz söyledim. Yani fiyat soralım dedim sordum 35 TL imiş ucuzmuş dedim. Orada oturan saçları beyaz adam sahibi mi neymiş bana laf attı. Atladı hemen kulağı bendeymiş ucuzmuş değil mi diye bende evet dedim ucuzmuş. Hem alıp hem laf yiyoruz diyorum adama ya gençler işte böyle diyor orada insanlar var fiyattı da mı öğrenmeyeceğim.

O bana ben ona laf söyledim. Böyle karşılıklı o başlattı oradaki kadında beni savundu sorabilir dedi. Sorarım kardeşim size mi sorucam fiyat sorup sormamayı bu ne acemilik müşteriyle böyle mi konuşulur biz İstanbul'dan geliyoruz böyle bir iş bilmezlik hayatımda görmedim. Satma kardeşim ne satıyorsun kapat dükkanı verdiği kilidi de aldığıma pişman oldum az pahalı olsun sağlam olsun hem kuş gibi ürün satıp hem müşteri azarlıyorlar.

Onun yanındaki sağdaki yere girdik bize kesenize bereket diyorlar. İyi davranıyorlar p** g** y** sanırım ismi ona gidin bakalım nasıl oluyormuş. İlk kötü yorumunuz okudukça beni hatırlayın. Bir tane bayan geldi söylendi diye insanlığı da benden öğrenin.

Yaşım 29 sizden iş konusunda 1000 kat iyiyim satış bilgim var tecrübem var. Sanki altın satıyormuş gibi müşteriye konuşulmaz. Alt tarafı kilit çalışmak istemiyorsanız evinizde oturun asık suratlılar bir de söyleniyorum biri kapıdan çıkarken çalışan bir diğer kişi noluyo ya diyor kapıdan çıkarken siz kimsiniz bu hava ne yani bir de yanımda annem var saygısızlar.

Müşteriye Yalan Bilgi Ve Kaba Tavır

20 Şubat 2025 14:14

Marble Hotel Beyoğlu Marble Hotel Zen SPA Yönetici Tavrı

16 Ekim 2023 13:41
Süreyya sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 04:05
Nuri Ukan Hair Salon Kalitesiz Hizmetin Dibi
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 16:31
Damla sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 09:55