Kervancı İnşaat Çorlu Kervancı Park Orman 2 Sitesi yönetimin Odasında Cüzdanımı Unuttum

22 Şubat 2023 02:58

Kervancı park orman 2 sitesinde dogalgaz ödememi yaptıktan sonra yönetimin odasında cüzdanımı unuttum ve içerisinden göz göre göre para çalındı, miktarında parasında değilim ama böyle bir durumu hoş göremeyeceğimi yönetime bildirdim ve kendilerinden çok kötü bir üslupla sizin beyanınızı esas alamayız, X tl için bunları mı yapıyorsunuz, seklinde bir de beni suçlu çıkartacak, bir yaklaşımla karşılaştım.

Site yönetiminde duran beyefendi bu üslupla görevini taşıyamadığını ve sitedeki site sakinini korumadığı üstüne yalancı muamelesi yaptığı için kendisinden şikayetçiyim. Site sahipleriyle iletişime geçilmesini talep ediyorum.

Birol sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmamış Dükkanımda Büyük Hasar: Yönetimden Acil Onarım Ve Zarar Karşılanması Talebi

22 Kasım 22:13