Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 14:48

27.02.2024 tarihinde Keçi Kılıf adlı firmadan telefon kılıfı sipariş verdim. 28.02.2024 tarihinde kargoya verildiği ve tarafıma SMS geleceği bilgisini mail ile verdiler. Ne kadar hızlı kargoya verdiler diye sevindim ama SMS gelmeyince hevesim kursağımda kaldı. Bir sonraki gün telefon ile ulaşıp bilgi almak istediğimde ulaşamadım ve mail attım. En son üzerinden bir hafta geçtikten sonra WhatsApp üzerinden destek hatlarına yazdım. Bir gün sonra döndüler ve teslim almadığım için iadeye döndüğünü ücret iadesi yapacaklarsa kargo ücretinin kesileceğini veya tekrar göndermelerini istersem kargo ücreti talep ettiklerini öğrendim. Üstelik gayet açık ve net bir şekilde iade istemiyorum ürünlerin gönderilmesini istiyorum dediğim halde benden özür dilemelerini beklerken böyle bir şeyle karşılaşıyorum.

Sorumlusunun ben olmadığım telefonuma hiçbir mesaj veya arama gelmediği durumda bunun suçlusu nasıl ben oluyorum. Ayrıca kargoya verildi mailinde hiçbir şekilde kargo takip kodu vb. Bilgi yok. Üstelik sipariş onay mailinde telefon numaram ve adresim doğru bir şekilde yazılmış ve açıkça görünüyor. Bu firma kendileri yüzünden yaşanan sorunları müşterilerine yüklüyor ve bu durum hem hiç hoş değil hem de benim eminim bir sonraki alışverişimi etkileyecektir. Bir daha bu firmadan alışveriş yapmayacağım.

13 Mart 2024 12:38 (Şikayetten 4 gün sonra)
13 Mart 2024 12:56

Efendim sanırım şikayetimi doğru okumuyorsunuz. SMS' in gelmediğini, kargonun gidişatı hakkında bilgim olmadığını sizlere defalarca anlattım. Anlamak istemiyorsunuz. Dağıtıma çıkıp dağıtıma çıktı mesajını dahi almadığını söylüyorum ve benimle ilgili değil sizinle veya kargo firması ile ilgili.

13 Mart 2024 13:03
Keçi Aksesuar Keçi Kılıf Kargo Sorunu

Websitemize girdiğiniz iletişim ve adres bilgileri ile kargo firmasındaki bilgileriniz aynı ve SMS tarafınıza gelmiş gözüküyor. Paketin iade sebebini ekteki görüntüden görebilirsiniz.

13 Mart 2024 13:58

Kargo firmanızı değiştirmemizi tavsiye ederim. Beni zan altında bırakmak yerine firmaya durumu açıklayabilirsiniz.

13 Mart 2024 14:04

Süreci açıklamak sizi zan altında bırakmak değildir. Aynı açıklamaları tarafımıza yapmıştık.

13 Mart 2024 19:53

Efendim süreci açıklamak yerine durumu çarpıtıyorsunuz. Net bir şekilde şunu söylüyorum. Tarafıma ne takip kodumu içeren SMS ne de dağıtıma çıkarıldığına yönelik SMS gelmedi ve kargomun akıbetini bilmiyorum. Bu durumda sizin verdiğiniz ve sadece sizin kargoya verildiğini bildiğiniz bir kargoyu teslim alamamamın suçunu müşteriye yüklediğinizi size açıklamaya çalıştığımda sanki ben hiç konuşmamış gibi politikamız gereği teslim alınmayan kargoların kargo ücretini kesiyoruz diyorsunuz. Ben aynı durumu farklı açıklayıcı cümleler kurarak durumu açıklıyorum ama sizler anlamaktan ziyade aynı şekilde iade alınmayan kargoların kargo ücretini alıyoruz diyorsunuz. Bu şekilde bir yere varamayız. İyi günler dilerim.

Serbay
Serbay

Bu firmadan alışveriş yapmayı düşünüyordum ama bu şikayetlerden sonra vazgeçtim. Aynı sorunu yaşayan çok kişi var. Kargo iadeye dönse bile yasal olarak kargo ücretini kesemez. Buradaki üsluplarını da beğenmedim, müşteri haksız bile olsa firma olarak düzgün bir üslup gerekli. İyi ki bu platform var ve her şeyi görebiliyoruz.

01 Nisan 2024 14:11
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2025 12:55
Yanlış Renk Ve Kusurlu Ürünle Karşılaşma
Kılınçhan sonuçtan hiç memnun değil

İade Edilen Üründe Haksız Kargo Kesintisi Ve Şikayet Sonrası Olumsuz Tutum

Kılınçhan
13 Ekim 2025 16:30
iade-edilen-urunde-haksiz-kargo-kesintisi-ve-sikayet-sonrasi-olumsuz-tutum-1.jpg