Kazz Tattoo Studio Kazz Tatto Kurumsallıktan Da Sanatçılıktan Da Etikten De Yoksun

19 Haziran 2023 01:07

Bu arkadaş küçük dağları ben yarattım havalarında. İşe başlamadan önce güleryüz, hatta tabiri caiz ise Samanpazarı esnafına benzeyen bir sırnaşıkça bir ton. Ancak olay işlevselliğe geldiğinde ise bir sürü kapris, EGO, kibir. Ne kullanıyor bilmiyorum ama hiç ayık gezmiyor. Aşağıda da söylenmiş. Dövme yaptırmaya gittiğimde mekanda kesif bir koku vardı. Gözleri kıpkırmızı geldi ve görseldeki işi yaptı. Tam bir cezaevi dövmesi. Para iadesi aldım ancak verdiği fiyatın aşağısına bugün çok çok daha iyi bir dövmeci ile anlaştım cover işlemi için. Ben fraktal dövmesi istedim ancak arkadaş gözler kırmızı gezdiğinden midir nedir bir cezaevi dövmesi yaptı. Kısa kollu giyemedim henüz ev dışında.

Kendinize saygınız var ise, bu arkadaşın mekanının önünden dahi geçmeyin.

Havva
Havva

Pardon? Bunu sizin yaptığınızı her şekilde ispatlarım. Neden iftira atalım, neden bunu yapalım? Ne anlamı olabilir? Kibrinizi bari burada bir kenara bırakın.

Damla
Damla

Bu dövmeyi ben yapmadım bile. Şaşırmışsınız. Nereden iftira atacağınızı şaşırmışsınız. Yazık.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Escalade İnk Kampanya Yalan Ve Üslup Çok Çirkin!

23 Mayıs 2023 23:10

28 Mayıs 2025 16:46