Kazpad Hong Kong Kripto Borsası Mağduriyeti

Kazpad Hong Kong Kripto Borsası Mağduriyeti
28 Ekim 2023 10:273.629

Hong Kong kripto para borsalarından kazpad.com diye bir siteye kripto olarak yatırım yaptım. Yaptığımız yatırım btub adı verilen ön satış coini olarak tanıtıldı para kilitli hesaba geçti bir ay sonra kilit açılacak dediler ve açıldı kazancımızla birlikte 200 bin USD parayı çekmek istedik bizden site tarafından vergi istendi 500 bin lira kadar ödemeyi sağladık tekrar bir sorun paranın Türkiye'ye çekileceği için kişisel gelir vergisi ödememiz gerektiğini ve bu paranın 15 bin 800 dolar yani bir 500 bin lira daha istendi yanıltıldığım için tekrar yükleme yapmadım şu an içeride yatırdığımız parayı çekmek istiyoruz şikayet edebileceğimiz bir yer arıyoruz bilgisi olan yardımcı olursa seviniriz.

19 Kasım 2023 18:43

Arkadaşlar bir yere varan oldu mu bu konu hakkında

Yorumlar(28)

Oğuz
Oğuz
4 Şubat 2024 19:49

Benimde problemim birebir aynı fakat site adı kazpad değil nnedia aynı internet altyapısını kullanıyorlar. Sadece ismi değişik. Bende suç duyurusunda bulundum

Ahmet
Ahmet
23 Aralık 2023 23:30

Kazpad ile ilgili şikayetinizde herhangi bir gelişme oldu mu veya bir muhatap bulabildiniz

8 Kasım 2023 21:17

Vergi ve harçlar dışında herhangi bir ücret bulunmamaktadır. Vergiyi ödedikten sonra fon dondurma işleminin kaldırılması için size başvuracağım. Fonlar serbest bırakıldığında bunları özgürce kullanabilirsiniz. Sistem, Hong Kong saatine göre 15 Kasım 2023'ten önce vergi ödemeniz gerektiğini sorguluyor. Arkadaşlar müşteri hizmetleri böyle bir cevap verdi dondurmada olan coinler belli bir zamandan sonra iptal mi oluyor

Metin
Metin
2 Kasım 2023 18:33

Furkan bey, sizin şikayet için çözüldü diyor. Böyle bir şey var mıdır?

2 Kasım 2023 11:51

Herkes numaralarını yazsın bir arkadaş grubu kursun

2 Kasım 2023 11:26

Arkadaşlar Facebook'ta bir grup kurdum dün gece buyurun üye olun toplanalım görüşelim orada

2 Kasım 2023 10:25

Arkadaşlar kazpad ile ilgili bir WhatsApp grubu kuralım buradan hızlı haberleşelim derim yeni bir bilgisi olan oradan paylaşır

1 Kasım 2023 23:38

Arkadaşlar bende bir çinli hongkong'da yaşayan bir kız vasıtasıyla bulaştım 10 bin dolar yatırdım, ve %5 komisyon olarak yaklaşık 13 bin dolar istiyor, başka bir arkadaş %5 komisyonu yatırmış fakat %8 daha yatırmanız gerekiyor Çin vatandaşı olmadığınız için diyormuş canlı destek. Bende bu yüzden komisyon yatırmadım. Buradan suç duyurusunda bulunmak bence hiçbir işe yaramaz, ben bilet aldım bu işin ucunu bırakmayacağım yarın honkong'a gidiyorum kızla hala irtibat halindeyim ve kesinlikle komisyonu yatırıp parayı alabileceğimi söylüyor bakalım güya gelip beni alandan alacak. Bu arada bu kızın bana söylediği isin Linfei bir arkadaşa farklı isim söylemiş. Eğer orada kız benim işimi halletmezse hongkong polisine gidip suç duyurusunda bulunacağım. Kızın resmini paylaşıyorum bakalım sizlerinkide aynı kızmı, numarası farklılık gösterebilir. Kazpad.com Yanıltması

1 Kasım 2023 20:39

Bende kazpad mağduruyum btub coini aldık abartı bir kar yaptılar sonra vergi istediler sonra ne var dedik %10 vergi ödemeniz lazım dediler ödemedik dondurmuşlar honkong polisine sorduk nereden çalışıyorlar diye honkong ta değilmiş sonra araştırdık hisdistancdan yayın yapıyorlar bence suç duyurusunda bulunmak gerek

Şikayeti Çözüldü
1 Kasım 2023 18:42

Kardeşim bende mağduriyet yaşadım bugün savcılığa şikayette bulundum dilersen benimle iletişime geç fikir alışverişi yapalım sende bir an önce şikayette bulun

1 Kasım 2023 10:57

Furkan bey aynı sorunu yaşıyoruz biz bir tık daha ilerdeyiz size sorum olacak

Kazpad Yatırımım Kilitli Kaldı

Sami
Sami
5 Aralık 2023 14:422.378

Hong Kong merkezli kazpad.com adlı kripto para borsasına yatırım yaptım. Yatırımım, ön satış aşamasındaki 'btub' adlı co...

1 Destek2 Yorum

Kazpad Www.kazpad.com Hon Kong Kripto Para Borsası

1 Kasım 2023 11:381.125

Kazpad.com Hong Kong kripto borsası aldatmacasıyla vergi komisyonu yatmasına rağmen paramızı göndermediler. Sonuna giden...

2 Destek

Kazpad.com Yanılttı

2 Kasım 2023 10:111.034

Kazpad.com üzerinden btub coin aldım günü geldiğinde satmaya çalıştığımda v...

1 Destek2 Yorum