Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Devlet Hastanesi Randevu Sistemi Ve Muayene Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar

21 Aralık 2023 10:40

M******** ildem hastanesine haftalar öncesinden randevu aldım. Randevulu olamama rağmen bekletildim. Girişten barkod yani sıra almak için, tekrar onaylatmak için sıraya girdim. Randevun varsa direk git muayene ol dediler. Doktora çıktım aşağıdan onaylatın dediler. Aşağı bir daha indim, gönderen sekreteri aradılar başımız kalabalık niye hasta gönderiyorsun bana diyerek sekretere, telefonda sitem ettiler. Tekrar yukarı çıkın dediler. Bir daha gittim bu sefer sekreter sistem yok bekleyin dedi. Bekledim eşimle bir sürü. Benden sonra sırada olanlar muayene olup çıktı hep. En sonunda beni çağırdılar. Muayene öncesinde tansiyon ölçtürmek şart diye almadılar. Gittim gebe izleme odasına bomboş. Orada görevli kişi maaşını nasıl alabiliyor? Kimseler yoktu mesai saati içinde olsa dahi. Aşağı sormaya tekrar indim aşırı bir kuyruk vardı ilgilenilmedi. Muayene olmadan çıktım bir saatlik yoldan bomboş geri döndüm. Hamile halimle aşırı gerdiler beni. İşini yapan insanlar nerede tam olarak?

16 Eylül 2023 03:46

Hastane Sıra Düzeni Ve Sekreter Davranışları