Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim'de Yanıltıcı Sözleşmeler Ve Mağduriyet

17 Kasım 2024 23:36

24 Eylül 2024 tarihinde Katılımevim'in Gaziantep Şubesi'ne giderek ev için 1 milyon 750 bin tl üzerine görüşmeler yaptık. Müşteri temsilcisi h. Y. Tarafından bize öncelikle "Çekilişe girin şansınızı deneyin. Çıkmazsa aynı tutar için 500-600 bin peşinat yatırarak birkaç ay sonra söz konusu tutarı alırsınız" dedi. Borcumuzun da 1 milyon 250 bin tl civarında olacağı söylendi. Katılımevim'in müşteri temsilcisine güvenerek bunu kabul ettik. Alelacele sözleşme imzalatıldı. Bize bir gün öncenin tarihi atılarak sözleşme imzalatıldığını daha sonra fark ettik. Anında 155 bin 750 TL organizasyon bedeli karttan çekildi. 17 Ekim'de bize çekilişle çıkmadı. Ertesi gün daha önce konuşulana dayanarak şubeye gittik ve söz konusu ara ödemeyi yaparak peşinatlı sistemden devam etmek istedik. Ancak konuşulanın dışında bize bu kez tutarın %70 artırılacağı ve buna göre ek organizasyon bedeli istendi. Bize söylenenin bu olmadığını daha önceki konuşmamızı anlattık ancak tavırlar da söylenenler de değişti. Bir sonraki güne randevu verildi ama gittiğimizde ilgili müşteri temsilcisinin ne hikmetse o gece başka şubeye tayini çıktığı söylendi ve telefonlarımıza çıkmadı. Şube müdürü bizimle görüşmedi. Biz de organizasyon bedelimizin iade edilmesini ve çıkışımızı istedik ancak kabul edilmedi. Bize sadece çekilişi beklerken ödediğimiz 10 bin 938 TL tutarındaki ilk taksit iade edildi. Katılımevim'in bu şubesindeki sözler, beyanlar tamamen insanları sisteme dahil edip mağduriyet oluşturmak üzerine kurulu. Umarım bizim yaşadığımız mağduriyeti başkaları da yaşamaz. Herkesin dikkat etmesini ve buradan uzak durmasını tavsiye ediyoruz.

profile profile profile
21 Kasım 2024 09:03 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMEVİM Müşteri Deneyimi

22 Kasım 2024 09:17

Sevda
Sevda

Suç sizde birazda 14 gün cayma süreci var o sürede size verilen sözleşmeyi okusaydınız bu duruma dusmezdiniz. Bende fuzul da yaşadım benzer olayı eve gidip sözleşmeyi detaylı okuyunca bir sürü yalanını yakalandım 2 gün sonra gidip iptal ettim istediğim şekilde gunceledik Allah şükür 6. Ayda aldık evi

Kübra
Kübra

Nasıl yaptınız ve nereden acaba ben de istiyorum Çünkü

Yusufcan
Yusufcan

Aynen katılıyorum benimde başıma geldi kaç sayfa sözleşme imzaladık okumak imkansız çalışan personel ne dediyse tam tersi çıktı yazıldığım paranın 4 sene taksit yazıldım her ay 6 kişi denmişti 6 ayda bir kura ya döndü olay neredeyse 2 sene taksit ödedim biriktirdiğim paramı bana verecek yalandan katılım ücreti verdim. Evinevime başka arkadaşım yazıldı bana dedikleri gibi taksitli girmiş bir de benim son 15 taksitim senet oluyor onlarda öyle. Bir şey yok herhalde son 15 ay kala verecek arabayı paramı biriktiriyor tavsiye etmemiyorum

Katılımevim Ev Alma Sisteminde Sözleşme Mağduriyeti ve Ödeme İadesi Talebi

28 Ağustos 2025 21:08

Yanlış Yönlendirme İle Hayal Kırıklığı

05 Nisan 2025 22:58
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Verilen Taahhüt Yerine Getirilmedi, Mağdur Edildim

25 Ağustos 2025 16:33