Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim 4 Sene Sonra Teslimat Diyor!

29 Mayıs 2024 19:28

Ben Adana merkez şubesinden katıldım. Bana yanlış bilgi verildi. Bana iki sene içinde teslimat dediler. Onların sözüne inanıp katıldım ama sözleşmeye dört sene sonra teslimat yazılmış. Dört sene sonra ben 1700 ev mi alabileceğim? İnsanların inancı ve güveni ile oynuyorlar. İnsanlar ev sahibi olacaklar diye bir ümitle heyecanla bekliyor, kiradan kurtulma ümidiyle oynuyorlar. Yazıklar olsun.

Uğur
30 Mayıs 2024 17:02

Bize söylenen farklı bizde ona göre katıldık

03 Haziran 2024 09:14 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMEVİM Müşteri Deneyimi

03 Haziran 2024 10:29
Uğur
03 Haziran 2024 19:40

Müşterinizi kandırdılar bize iki sende teslimat sağlanacak denildi orada sözleşmeyi sonra okursunuz denilerek bizi geçiştirdiler yalan söylediler iki senede teslimat sağlanacak çekilişte çıkmazsa ben 4 sene sonra 1700 ev nasıl bulum ben bunu bilseydim kabul etmezdim zaten yazık günah esim asgari ücret çalışıyor 10625 ödeme yapıyoruz 3 çocuğum var evim kira esim mesai kalarak zar zor geçiniyoruz sadece size güvenip ev sahibi olmaya çalışıyoruz bizi mağdur ediyorsunuz bu şekilde

Selim

Biz her şeyi konuştuğumuz halde sadece tek kusurumuz sözleşmeyi alıp evde iki gün incelemedik diye aylarca çekilişimiz çıktığı halde erteleme yedik. Ve genel merkezi arıyorsunuz dönüş yapmıyorlar. Noterlerle anlaşıp araya sizi geciktirdikleri yetmiyor başkalarına teslimat yapıyorlar. Hem de çekiliş olmadan sözleşme olmadan. Bazı kişilere sadece kayıt yaptırılır öncekilerin hakkını veriyorlar. Ayrıca çalışanlar bile sürekli çekilişte adları var. Sıradan vatandaştan çok personellerin isimleri var çekilişler de.

Ali

Abi hiç mi okumadın sözleşmeyi Okumadın madem niye kendi el yazınla okudum anladım yazdın Burda suç senin önüne gelen her belgeyi okudum qnladım kabul ediyorum yazıp imzalıyormusun sen biz 20 bin tl işlerde bile sözleşmeyi 20 kere okuyoruz Sen milyonluş paralarda. O bana öyle dedi böyle dedi diye Okudum anladım gibi yazıp ümzalamışsın çok yanlış kusura bakma ama sen net haksızsın Hele bir de ailenin geleceği söz konusu sonuçta gerekirse 100 kere okumalısın

Üyelik Sonrası İletişim Ve Bilgilendirme Eksikliği Yaşadım

25 Nisan 00:58
Üyelik Sonrası İletişim Ve Bilgilendirme Eksikliği Yaşadım
Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Ertelenen Komisyon İadesi Ve Tutulmayan Sözler

31 Temmuz 15:45