Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Katılım Enerji Üye Çıkışlarını Yapmıyor

04 Eylül 2024 10:09

Katılım enerji anında çıkılabileceğini belirtmesine rağmen 6 aydır çıkışımı yapmıyor. İhtiyacım olduğunu 6 ay boyunca belirttim. Temmuz 2024 ve ağustos 2024 kar payı ödememi de yapmadı.

Bu süreç zarfında sürekli oyalandım.

30 Ekim 2025 23:43 (Şikayetten 14 ay sonra)

Yorumlar (5)

Ugur
Ugur

Ne yaptınız süreç nasıl işliyor paranızı aldınız mı Google'da yorumunuz silinmiş burda da şikayetiniz 3 de biri gözüküyor

Ydnc

Sonuna kadar haklısın. Fazlası var eksiği yok. İşletmenizin adresi nerede gidip görmek istiyorum diyorum. KVKK kanunu gereği paylaşamayız büroya gelirseniz gösteririz diyorlar.

Fatih

Başkent Enerji Ges birimi. Arayabilirsiniz. Ben özellikle sordum Başkent enerjiyi aradım o zaman telefondaki kişi evet Katılım enerjiden elektrik alıyoruz demişlerdi, ama siz de tekrar arayın ve Başkent enerji ges birimine halen onlarla çalışıyor musunuz diye sorun.

Ydnc

İşletmenin yeri derken şunu demek istedim. Bana bir santral işletmesine ortak olduklarını söylediler fakat ortak oldukları ges santralinin adresini veremediler. KVKK gereği veremezlermiş. Kemal temel öyle demiş. Gizliymiş 😂 Bunlar kafa yapıyor bence insanlarla.

Fatih

Yerleri İstanbul Üsküdar'da Altunizade metrosu Üsküdar yönü çıkışında. Oradalar normal bir şekilde faaliyetteler gibi gözüküyorlar. Ama hep vaatler ve yalanlar. Instagram'da ve sitelerinde tam adresleri var. Gidin ve hakkınızı arayın.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Nisan Klima (Antalya) Sözde Garanti İle Oyalayan İşletme

25 Temmuz 2024 16:22
Nisan Klima (Antalya) Sözde Garanti İle Oyalayan İşletme
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Yatırımımın İadesi 6 Aydır Yapılmadı

29 Mayıs 2025 12:08