Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 19:15

15 Haziran 2023 tarihinde Ford Mondeo aracım ile Afyonkarahisar yakınında yolda kaldım. Çekici ile aracımı Afyonkarahisar'a götürdüm. Şehrin girişinde @Otopratik tabelası ve aynı zamanda @Karahisarlı Ford servisi tabelasını gördüm. @Sabancı grubuna ait kurumsal bir firma servisi olduğunu düşündüğüm servise aracımı bıraktım. Bana üst kapak contasının yandığını ve ortalama 10 bin tl gibi bir ücrete yaklaşık 1 hafta 10 gün içerisinde tamir edileceğini söylediler. Söz konusu servis @Karahisarlı Ford Servisi uzun süren aramalarım neticesinde araçtaki arızanın motor rektefiye edilerek giderilebileceğini ve teslimatın uzayacağını, süre veremeyeceklerini belirttiler. Motor ile ilgili tüm parçaları sorun olmamasına rağmen değiştirdiklerini bana nihayet ilettikleri faturadan öğrendim. Fatura bedeli 60 bin tl. Araç 43 gün sonra teslim edildi. Araçta yapılan işlemin ve kullanılan parçaların 2 yıl garantili olduğunu belirttiler. Aracı teslim aldıktan sonra tekrar Didim'e geri döndüm. 11 Ekim 2023'te tekrar Ankara'ya dönmek üzere Didim'den yola çıktım. Nazilli'ye geldiğimde yine aynı arızayı verdi araba. Teslim aldıktan sonra toplamda 1.000 km dahi olmamıştı. @Karahisarlı Ford servisini tekrar aradım ve aynı arızanın olduğunu belirttim. Bana aracı Nazilli sanayisine çektirin oradaki bir usta ile bizim ustamız görüşsün dediler. Yine çekici ile Nazilli sanayiye gittik. Orada Ford araçlardan anlayan bir ustaya gösterdik ve usta üst kapak contası yanmış dedi. Kendisine aracın daha önce yapılan işlemlerini anlattım ve bendeki faturayı gösterdim. Kendisi de oldukça şaşırdı! @Karahisarlı Ford servis müdürü Fatih bey aracı Afyonkarahisar'a servise getirirseniz tekrar bakarız dedi. Aracı çekiciye koyduk 7.000 TL çekici ücreti ile servise götürdük. Mesai saati sonrası aracı Servisin otoparkına bıraktık ve biz ailemle Ankara'ya devam ettik. Yine yoğun görüşmeler ile ( beni arayan olmadı hep ben aradım) aracı Ankara'ya götürebileceğim duruma getirdiklerini ve birkaç parçayı bulamadıklarını ama götürmemde sorun olmadığını, aracı alabileceğimi söylediler. Aracın hazır olduğu tarih, servise bıraktığım tarihten 16 gün sonra 27 Ekim 2023. Emme manifoldunu bulamadıklarını belirtmişlerdi ben Ankara'da buldum ve değiştirdim. Ustaların söylediği bu kadar masraf ve değişene göre motorun aynı randımanda olmadığıdır. @Otopratik çağrı merkezine ve sitesine şikayet oluşturdum ama hiçbir dönüş olmadı. @Karahisarlı Ford Servisi pişmanlıktır. Ford sahipleri iyi okusun. @Otopratik @Sabancı

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Ford'da Motor Arızalı Ford Courier İçin Yapılan Haksız Fiyatlandırma

24 Ağustos 2023 15:30

Tamir Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve İlgisizlik

22 Ekim 2024 16:18
Elmas sonuçtan hiç memnun değil

Kahramanmaraş Dost Pompa Sağlam Aracımı Bozup Verdi

23 Eylül 2023 20:22
Kahramanmaraş Dost Pompa Sağlam Aracımı Bozup Verdi
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Direksiyon Arızası Çözülmedi, Gereksiz Parça Değişimiyle Mağdur Edildim

07 Temmuz 2025 11:35