Kanuni Motosiklet Servis Ve Parça Mağduriyeti

03 Temmuz 2024 19:31

İstanbul Ümraniye ilçesinde Y**** Ticaret motosiklet bayisine Mart ayının ortalarında kazalı motorumu bıraktım ve bugün 3 Temmuz halen motoru alamıyorum. 2023 model Kanuni Seha 150 model motosikletim ile ön far ve grenajlar hasar görmüştü. Ben de yetkili servis olması sebebi ile kendilerine bıraktım ve daha öncesinde de 12 yıllık alışverişimiz olduğundan da direkt kendilerine bıraktım. Fakat ben hasar dosyası açılsın belki eksper tarafından haklı bulunurum ve masrafım olmaz diye düşünürken dosyada kusurlu ben olmam sebebi ile 1 ay gecikmeli parça siparişi verdiler. Ben de kendilerine neden daha önce sipariş vermiyorsunuz? Sonuçta ben bu motoru yaptıracağım, haklı veya haksız bulunsam da dediğimde, biz dosya sonucuna göre işlem yapıyoruz, yoksa haksız bulunursanız parçaları almaktan vazgeçerseniz elimizde kalıyor diyorlar. Ben de bana söyleseydiniz, ben de size parasını verirdim. Vazgeçersem bile parçaların parasını ödemiş olurdum diyorum. Sonuçta ben her gün kaza yapıp da işleyişlerinin bu şekilde olduğunu bilmediğimi, sizin beni uyarmanız lazım dediğimde, yok o şekilde olmuyor. Bu şekilde olmuyor. Biz bu şekilde çalışıyoruz deyip kenara çekilmeye çalışıyorlar. Parçaları da geçtim, artık neredeyse 4 ay olacak, ben halen motoru alamadım ve halen ne zaman alacağımı bilmiyorum. Sonra da müşteri memnuniyeti diyorlar. Bu şekilde müşteri memnuniyeti olmaz, olamaz. İstanbul'un göbeğinde bir motoru 4 ay gibi bir zamanda yaptıramıyorsak o servisi kapatın ve işini ehli ile yapanlara bırakın. Ben çok fena mağdur oldum. İnşallah bu yazıyı okuyan bir kişi olur ve o mağdur olmaz.

Sefa
Sefa

Servis kanalı ve yedek parça tarafı çok önemli o yüzden Honda Yamaha falan Japon'dan şaşmıyacaksın bende seha 150 bakıyordum bir kontrol edeyim dedim ama hepsi aynı bu Çin tarafı Honda servisi kurumsal randevuyu veriyor anında çözüm sunuyor çok geçmiş olsun pcx e devam ) )

Tolga
Tolga

İyi ki yorumunuzu gördüm, alınmaz bu markanın motorları, kesin karar verdim bir sürü şikayet var çözüm yok yedek parça yok.

Abdullah sonuçtan memnun değil

27 Aralık 2023 23:14
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS SPONTİNİ125 Bitmeyen Sıkıntılar

Abdullah