Engin sonuçtan hiç memnun değil

Kamuflaj Bayan Kuaförü İade Sorunu

15 Kasım 2024 13:24

Kayseri Merkez Kamuflaj Güzellik Merkezi, indirimli paketler sunarak ödemeyi anında havale/EFT ile alıyor. Paketi kullanmadığınızda veya vazgeçtiğinizde, bir sorun olduğunu ve kullanamayacağınızı söylediklerinde para iadesi talep ettiğinizde, geri ödeyeceklerini söyleyip aylarca geçiştiriyorlar ve sonunda arama ve mesajlara cevap vermiyorlar. İndirimli paket deyip ödemeyi alıyorlar ve geri ödeme istediğinizde hiçbir muhatap bulunamıyor.

Engin
03 Aralık 2024 21:17

Hala daha utanmadan indirimli paket diye paylaşım yapıyorlar mesaj atıyoruz görüldü atıyorlar ücret iadesi yapan yok  sürekli şube değiştiriyoruz yerimizi yeniliyoruz bahaneside hazır cihaz bozuldu

Şehnaz

Aynı banada yaptılar arkadaşım paramı aldı dükkan ortada yok daha bana seni şikayet edeceğim rahatsız ediyorsun diye diyor

Leyla

Şikayet etmek gerekiyor toplanıp aynı şekilde sıkıntı yaşayan çok insan var hepimiz mağduruz onlarda utanma ne gezer kardeşim savcılığa gidelim dükkan sahibine mağdur randevu diye gittik ortada dükkan yok kaç aydır senin gibi aynı sıkıntıları yaşıyoruz

Şehnaz

Polise şikayet edin arkadaşlar ben ettim

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 16:14