10 Temmuz 2024 17:45

Teşvik programı kapsamında istihdam seferberliği programı için KPSS şartsız personel alımı ilanını gördüm ve 10.07.2024'te başvuru yaptım. Ardından tesvikkursu tarafından bulunduğum şehir için başvurumun uygun olduğuna dair bir bilgilendirme mesajı aldım ve ödeme yapmam için bir bağlantı linki gönderildi. 308 TL ödeme yapmam istendi, ben de ödeme yaptım. Öncesinde adımı, soyadımı, t. C. Kimlik numaramı, telefon numaramı, e-posta adresimi paylaştım. Eğer ileride bu bilgilerimle şahsım adına yapılacak herhangi bir işlem, bilgim dışında kullanılırsa hiçbir mesuliyet kabul etmiyorum ve sorumluluk almıyorum. Şikayetçiyim. Bu yazdıklarım kanıt niteliğindedir ve mahkemede kullanılmak üzere saklayacağım. Ben sadece bir iş başvurusu yaptığımı bildirmek istiyorum ve oluşabilecek suçların hiçbirine rıza göstermiyorum, kabul etmiyorum. Adıma açılacak herhangi bir mahkeme veya dava durumunda, bu yazıyı delil olarak sunacağım. Adıma yapılan hiçbir işlemi onaylamıyorum. Göndermiş olduğum dosyaların derhal imha edilmesini talep ediyor ve para iademin yapılmasını istiyorum.

Kamualim.com Teşvik Kursu Adı Altında Ücret Alınması!

23 Ağustos 2024 11:36
Kamualim.com Teşvik Kursu Adı Altında Ücret Alınması!

06 Ağustos 2024 11:52
Kamualim.com İş Başvurusu Aldatmacası, Bilgilerim Tehlikede