Kalpe Houses Allah Kurtarsın Otelden

26 Temmuz 2024 14:47

Biz bu otele Facebook'ta görüp oradaki yorumlara aldanarak gittik. Sonradan öğrendiğimize göre tüm kötü yorumları siliyorlarmış. Nereden başlasam odalar pis, restoran kısmı pis, havuz bulanık, yemekler pis. Neredeyse her gün bir müşteri jandarmayı arıyor, onlarda gelip tutanak tutup gidiyorlar. Anlayacağınız onlarda alışmış bu duruma. Paramızı verin çıkış yapalım diyorsunuz o da yok, neden bizim böyle bir uygulamamız yok. Yahu resimlerle, karşılaştığımız aynı değil, yok olur mu öyle şey. Patronun odası hariç TV yok. Odalarda buzdolabı yok. Telefonla rezervasyon yaptırdığımızda güya bunların hepsi vardı, e siz yanlış anlamışsınız. Her şeye bir karşılık var yani. Sadece patronun gülümsediği müşterilerin mutsuz olarak dolaştığı başka bir yer yoktur diye düşünüyorum. Patron tabii ki mutlu olur gelir çok gider yok, imkansız batamaz yani. İnanın evinize sokmayacağınız ürünler önünüzde. Tüm müşteriler dışarıdan yemek söylüyor. Umarım Kültür ve Turizm Bakanlığı kısa sürede bu işletmeyi kapatır.

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 17:42

05 Ağustos 2023 18:18
Nur sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 08:25

Royal Beach Club Hotel'in İdaresi Sıkıntı