29 Mart 2024 05:03487

İlk kez Kale Seyahat ile seyahat edeceğim; ancak, maalesef bu sorunu yaşıyorum. Ben iri yapılı bir insanım, bu yüzden tekli koltuk tercih ettim. Fakat ne yazık ki koltuğum çiftli koltuk olarak değiştirilmiş. Seyahat sürem 14 saat olacak ve bu durum benim için oldukça zorlayıcı olacak. Bu deneyimden sonra firmanızı bir daha tercih etmeyeceğim ve bildiklerimden vazgeçmeyeceğim.

29 Mart 2024 09:12 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sayın Konuğumuz: Deneyiminizle ilgili olarak en kısa süre içinde birimlerimiz tarafından geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Kale Seyahat Müşteri ilişkileri Müdürlüğü

Kale Seyahat Mağduriyeti, Zonguldak Seferi

13 Temmuz 2024 10:19875

"Tarafıma çok kısa sürede ulaşıldı. Yaşadığım mağduriyet için hediye bir bilet verildi. Daha kullanmadım ama teşekkürler yine de. Telafi edildiği için mutluyum. İşinize gösterdiğiniz ilgi alaka için de, şahsım adına teşekkür ederim. Böyle dönemlerde karşımızda bir muhatap bulmak iyi hissettiriyor açıkçası. Teşekkürler tekrardan."

Kale Seyahat Şikayet İstek Ve Memnuniyetsizlik

19 Haziran 2024 13:09635

Merhaba, Kale Seyahat ile ilk kez yolculuk yapıyorum. Fiyat uygundu ve 2+1 otobüs bileti aldım, fakat 2+2 otobüs geldi. ...

Kale Seyahat İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

2 Eylül 2024 20:05397

Sürekli seyahat yapan biri olarak ilk defa Kale Seyahat kullandık, böyle bir yolculuk yapmadık. Bilet aldığımız koltukla...

Kale Seyahat Bilet Değiştirmedi Fark İstedi.

9 Haziran 2024 23:56525

"Sorunumu firma yetkilisi kısa zaman içerisinde giderilmiştir. Firmaya teşekkür ederim."

Kale Seyahat Sizden İzin Almadan Seçtiklerinizi Değiştiriyor

31 Aralık 2023 15:01598

"Müşterilerinizi umursadığınız için teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Kale Seyahat Bir Daha Asla Seninle Yolculuk Yapmam

Kale Seyahat BirDaha Asla Seninle Yolculuk Yapmam

Ayşegül
Kale Seyahat  Yolcu Servisi Kaptanının Tavrı!

Kale SeyahatYolcu Servisi Kaptanının Tavrı!

Seçil
Kale Seyahat İzmir İzmit 11 Mart 17.00 Yolculuğu İkram Bile Verilmiyor!

Kale Seyahatİzmir İzmit 11 Mart 17.00 Yolculuğu İkram Bile Verilmiyor!

Latif
Kale Seyahat İzmir İstanbul Saat 2:00 Arabası Şu Anda -5° Otobüsün İçinde Donuyoruz

Kale Seyahatİzmir İstanbul Saat 2:00 Arabası Şu Anda -5° Otobüsün İçinde Donuyoruz

Arin
Kale Seyahat Pişmanlık Düğmeler Ve Hostlar Çalışmıyor