Kağıthane Belediyesi Hizmet Kalitesi Ve Fiyatlandırmada Mağduriyet

11 Mart 2024 23:31

Kağıthane Evlendirme Dairesi'nde fotoğraf çeken ve ilgilenen personelin tavrı üslupsuz. Sunulan fiyatlar aşırı yüksek; 4.500 ile 8.500 TL gibi rakamlar yarım saatlik çekim için isteniyor. Paket dışı resim talep ettiğimizde, çekilen resimlerin kalitesiz olduğunu gördük. Nikah biter bitmez 'hemen alın yoksa silinir' denilerek, henüz tebrikleri kabul etmeden bir baskı oluşturuldu. 'Yarın gelelim, rahat seçelim, misafirler tebrik için burada' dememize rağmen 'olmaz, şimdi almalısınız, silinir' şeklinde cevap veriliyor. Misafirlerden bir tanesi için 60 TL talep ediliyor. Gelin ve damat için de aynı fiyat uygulanıyor. Belki 50 resim alacağız. Belediyenin bu fotoğrafçıları nasıl orada tuttuğunu anlamak güç. Zaten stres ve heyecan içindeyken, personelin bu baskısı kabul edilemez.

Ümit
Ümit

Dostum sana bu konuda şikayet için yardımcı olayım direk çözüm olur

Tolga

Resmen ya bizim fiyatımızla alacaksınızz ya da 3 beş resim hatıranız olur gerisini sileriz gibi bir durum oldu biz mağdur olduk millet olmasın bir nikah resimlerine yarım saate 5 10 bin arası fotograf ücreti vermek doğru değil

Sevinirim kardeşim yardımcı olursan

Kağıthane Belediyesi Nikah Salonu

17 Temmuz 2023 09:53

Sultangazi Belediyesi Nikah Töreninde Fotoğraf Hizmeti Sorunu

24 Mart 2025 20:19
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Düğün Fotoğrafçılığı: Fahiş Fiyatlar Ve Anıların Kaybı

17 Şubat 2025 12:25