Kabel Denizli Pelitlibağ Yetkili Servis Şikayeti

09 Temmuz 2024 18:30

Ürün parçası değiştirmeye gittik, yetkili servis ürün parçası olan anakartın satışını yaptı. Ödemesini aldı, 2.750 TL. Sonra, 'Ben parçayı takamam, çok işim var' dedi. Biz de dedik ki 'Neden parça satışını yaptınız, takmayacaksanız?' Siz kendiniz takın dedi. Biz bir işten anlasaydık yetkili servis olurduk. Verdiğimiz parça da para da çöp oldu çünkü kendi çabamızla takmaya çalıştık ve yetkili servis Pelitlibağ şubesi B**** bizi dükkanından argo sözlerle kovdu.

09 Temmuz 2024 18:17

Benim kabel marka sulu klimam var. Anakartı arıza yaptığı için yetkili servis olan Denizli Pelitlibağ şubesi gittik. 2750 TL'ye anakartı satın aldık. Ve cihazımı oraya götürdük. Biz takamayız işimiz çok dediler. Bizde anakartı sizden aldık kabelin yetkili servisi siz olduğunuz için size geldik neden satış yapmadan önce takamayacagınızı belirtmediniz diye sorduk. Bize bağırıp hakaret edip iş yerinden kovdu. Bizde kendi çabamızla takmaya çalıştık yetkili serviste ve bizi izlediler biz takmaya çalışırken. Gerekenin yapılmasını rica ediyorum

Fatih

Bizde biliyoruz tarihin geç olduğunu yorum yapmak istemedik sadece ondan ilgilenmeleri için serpil Hanım bizde bilgi verdik siz bunu biliyormuydunuz

Fatih

Yağmur Hanım siz gelmediniz yalan yorum yapmayın lütfen bir erkek arkadaş geldi kendisi tamir için uğraşmış cihazın anakartını parçalamış bizden yardim istedi temmuz ayında bütün klimacilar yoğun olur üstelik randevusuz bir şekilde en az bir hafta sonra bakabiliriz dedik biz kendimiz takarız deyip parçayı alıp gittiler ve sonra cihazla birlikte tekrar geldiler dükkanın önünde takmak istediler ve kartı tekrardan bozdular kimse kendilerini kovmadı isterseniz kamera görüntülerini paylaşalım yazın herkesin işi acil beklemeyi öğrenmesi lazım insanların hakaret ederek sonuç elde etmeye çalışmak çok ayıp biz yıllardır bu işi yapıyoruz ne olması gerekiyorsa baştan söyleriz beklemen lazım ya da arıza ve bakım işlerinizi kıştan yaptırmanız gerekiyor gibi saygılar bir kötü yorum yapmayla insanların emeğini karalayamazsınız

Yağmur

Merhaba beni yalanlamak yerine işinizi takip edin isterseniz benim şikayet tarihime bakın sizin cevap tarihine bakın. Gerçekten çok komik. Ben şikayetimi temmuzda belirttim. Şu an Nisan ayındayız. Ben kimseyi karalamıyorum. Kabel fabrikası bizimle ilgilendi. Sizlik bir durum kalmayalı uzun süre oldu.

Bozulan Klima Ve Yetersiz Servis Desteğiyle Baş Başa Kaldım

17 Temmuz 2025 19:01

Senox Gönderdiği Parçanın Arkasında Durmuyor!

Ferman
01 Ağustos 2024 09:24