Emin sonuçtan hiç memnun değil

Emin
18 Mayıs 2024 17:24

6 Nisan 2022 yılında Trendyol üzerinden JVC KD-X462BT model oto teybi satın aldım. 10 Şubat 2024 tarihinde, yani garanti süresine yaklaşık iki ay kala, cihaz arızalandı. Tamir için Kocaeli/İzmit'teki yetkili servise götürdüm. Servis, cihazı yetkili firma distribütörü olan Murtaş Elektroniğe gönderdi. Bu süreçte, fatura talep edildi ancak firma kutuya fatura koymamıştı. Uzun uğraşlar sonucu, firmadan 29 Nisan 2024 tarihli faturayı temin ettim. Faturayı ibraz etmemin ardından, cihazın tamir edilemeyeceği ve değişim veya iadesinin uygun olduğu yönünde rapor verildi. Ürünü satın aldığım firma, muhatap olarak yetkili servisi göstererek, ellerinde o model üründen kalmadığını ve bir şey yapamayacağını belirtti. Değişim için aradaki farkı ödemeyi teklif etmeme rağmen, yetkili distribütör ile iletişime geçmem gerektiği söylendi. Yetkili distribütör olan Murtaş Elektronik ise, muhatap olarak satışı yapan firmayı göstererek sorumluluktan kaçındı. Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekli başvuru, evraklarla birlikte yapılmıştır. Trendyol, ürünü göndermemi isterken, firma almamakta diretiyor. Bu durum oldukça ilginç ve mağduriyet yaratmaktadır.

Emirhan
17 Ekim 2023 12:54

FOR-X Garanti Kapsamındaki Araç Teyp Arızası Ve Servis Mağduriyeti!

Tunçbilek
13 Ekim 2025 22:37