07 Ekim 2024 01:33

01.07.2024 tarihinde galataport mağazasından 2 adet bileklik satın aldım. İlk takmamdan sonra bileğimde yeşil leke bırakması sebebiyle iletişime geçtim kendileri hızlı bir şekilde iade ya da tadilat teklifinde bulundular. Ürünleri severek aldığım için iade etmek istemedim. 08.09.2024 tarihinde ürünü tadilat için bebek mağazasına bıraktım. 11.09.2024 tarihinde ürününüz tadilattan geldi. Denilerek tarafıma SMS geldi. Ürünü teslim aldıktan sonra 04.10.2024 tarihinde bileğime taktım ancak takmak ne mümkün. Ürün kullanılan materyalin kalitesiz olmasından mı anlamadığım bir şekilde cildime yeşil renk vermeye devam etti. Pek uzun süreli ya da şık bir ortamda kullanılabilecek bir ürün değil. Satın alırken bunları göze alarak satın alın. Google yorumlarda 5 yıldız 4.9 yıldız gibi yorumlar yapılmış ancak bunların nihai kullanıcılar olduğunu da düşünmüyorum. Yoruma bakıyorsunuz böyle durumlarla sık karşılaşılmadığı söyleniyor ama gerçek kullanıcıların bu sorunları yaşadığı ilgili sitelerde de mevcut. Araştırarak gerçekçi çözümlerin olduğu ürünleri satın alın. Tadilat adına ne yapıldıysa da pek çözüm olmuş gibi değil ayrıca, mağaza çalışanları da bilekliklerin renk verdiğini kabul etti. Dilerlerse beyanlarını kendi cümleleriyle de buraya yazarım.

17 Temmuz 2025 14:30 (Şikayetten 9 ay sonra)

Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz durumdan kaynaklı üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bazı tenlerde yapabiliyor. Sevgiler

Melike sonuçtan çok memnun

Melike
21 Kasım 2023 17:49
"Sorunum çözüldü kısa sürede teşekkür ederim"
Diley sonuçtan hiç memnun değil

Bileklik Sürekli Bozuluyor, Tadilat Ücretleri Artıyor!

28 Temmuz 2025 18:05

Loop Aksesuar Tek Kullanımda Kaynak Yerinden Ayrılan Küpe