Fatma sonuçtan çok memnun

Vialand AVM'de Kayıp Joypark Kartı Ve İlgisizlik Sorunu

12 Mayıs 2024 19:52
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayet var 'a şikayet ettikten kısa bir süre sonra talebim gerçekleştirdikleri için teşekkür ederim.”

Vialand AVM Joypark aldığımız kartımızı kaybettik. İçinde yüklü bakiye vardı. İki haftadır gidip geliyorum kimse ilgilenmiyor kartın fotoğrafını istiyorlar. Yüklediğim slibe kadar verdim. Arayacağız diyorlar ama arayan soran yok. Artık ilgilenilmesini ve kart bakiyemin tekrar yüklenmesini istiyorum

12 Mayıs 2024 21:49 (Şikayetten 1 saat sonra)
13 Mayıs 2024 09:55

Slipin çekildiği güne gidip bakabilir misiniz sistemde hangi numaralı karta yüklenmiş. Bu kadar da sisteminiz vardır sanırım

13 Mayıs 2024 09:59

4,5 yaşındaki çocuğumu 1 yaşından beri eğlenmesi oyun oynaması için joypark a getiriyorum hiçbir yerde uyarı yazısı görmedim kartın resmini çekiniz numarasını kaydediniz kaybolması halinde sorumluluk size aittir diye. Müşterilerinizi bilgilendirmeniz gerektiğini düşünüyorum.

18 Mayıs 2024 14:17

Tuğçe sonuçtan çok memnun

Joypark Kayıp Kart Hakkında

Tuğçe
03 Nisan 2024 17:24
"Şube sorumlusu, genel sorumlu ve çözüm ekibindeki herkese teşekkür ederim. İlgi ve alaka ile sorunum çözüldü. 😊"
Emre sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 01:01
Sezen sonuçtan çok memnun

Kaybolan Joypark Kartı Ve İlgisiz Çalışanlar

Sezen
15 Şubat 2025 22:27
"Firma yetkilileri zararı karşıladılar. Kendilerine çocuklarım ve kendim adına çok teşekkür ederim. Firma yetkilisi beni arayıp zararımı karşılayacaklarını söylediler ve karşıladılar da. Samimiyetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim."