Joven Ems Fitness Bulamayıp Ders Yapılamaması

13 Temmuz 2023 17:58

Antalya Lara Joven Ems'ye kayıt olduk eşimle. İlk başladığımızda gayet ilgililerdi hocamız da iyiydi ancak birkaç hafta sonra sürekli hoca değişmeye başladı ve ben özellikle aletli pilateste hocaları 1 tane olduğu ve yetmediği için randevu bulamamaya başladım.

Bu durumu ilettiğimde yeni hoca gelecek vs diyerek oyaladılar ama her gelen bir hafta durup gitti ve randevu hiç bulunmamaya başladı. Ama bizim de kayıtlarımızın bir tarihi vardı ve süre ilerliyordu. Kaydın ve derslerin son kullanma tarihi geçecekti. Ve bunun sorumlusu hoca bulamamış olan kendileriydi. Onlar hoca bulup düzeni oturtana dek benim kaydımın son tarihi geldi ve daha 15 16 adet kullanamadığım dersim vardı.

Bunu arayarak ilettim kendilerine. Uzatmalarını istedim sonuçta kendi hatalarıydı. Onlar hoca bulamadığı için dersler açılmadı ve ben de gidemedim. Aradığımda mutlaka geri dönüş yapacaklarını söylediler ancak hiçbir geri dönüş yapılmadı.

17 Temmuz 2023 15:24 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba yorumunuz için teşekkürler. Sizlere ulaşmak istedik fakat N**T**adında üyemizin olmadığını fark ettik. Dilerseniz 08503093009 arayarak konuyu görüşebiliriz. Saflıkla günler dileriz.

Yunushan sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 16:32

14 Ekim 2024 16:48

Global Ems Fitness Antalya Laura Şubesi

02 Eylül 2023 17:51
Buse sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 18:36