Jooble Şikayet Şüpheli İlan

07 Şubat 2024 23:09

İnternette Jooble ve Indeed iş ilanları üzerinden hastane ve vezne görevlisi iş ilanına başvurdum. Daha sonra beni 0531********72 telefon numarasından 'Sizlere Indeed ve Jooble üzerinden yapmış olduğunuz iş başvurusu sonucunda dönüş yapmış bulunmaktayız' şeklinde aradılar. Başvurumu sitemizdeki formu doldurarak tamamlamam gerektiği belirtildi. Başvuru formu 'www.memorialhospital.com' başvuru firması adı altında bana gönderildi. Formu doldurdum ve formda kişisel bilgilerim; T.C. kimlik kartımın ön ve arka yüzü fotoğrafı, yerleşim yeri belgesi, ikametgah belgesi, ad soyad, adres ve telefon numaram mevcuttur. 07.02.2024 tarihinden itibaren ıslak imzam olmadan adıma açılmış ve açılacak kredi başvuruları, senetler, çekler, kimlik, para ve şirket borçlarından benim bir bilgim yoktur ve herhangi bir onayım bulunmamaktadır. Bu durumda Jooble ve Indeed iş ilanları sayfası sorumludur, hiçbir hükmü kabul etmiyorum ve benim bir bilgim yoktur. Yetkililerin bir çözüm bulmasını ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Üzerime açılacak suç ifadesi içeren tüm işlemlerden sorumlu olmadığımı belirtmek isterim. Şahsım adına hiçbir başvuru ve mali hükümler yasa dışıdır ve bunları kabul etmiyorum. Hiçbir şeyi onaylamıyorum ve gereğinin yapılmasını tüm kamu kurum ve kuruluşlarından talep ediyorum. En kısa zamanda ilgili kuruluşlara şikayette bulunacağım. Bu bir şikayet ve bir delildir.

07 Şubat 2024 12:03
Jooble.org İş Başvurusu Mağduriyeti Ve Bilgi Güvenliği Endişesi

15 Şubat 2024 16:45
Jooble.org Başvuru Sürecindeki Mağduriyetim Ve Taleplerim
Jooble.org Başvuru Sürecindeki Mağduriyetim Ve Taleplerim

Rumeysa
07 Şubat 2024 10:44
Jooble.org Şüpheli İş İlanı
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Rıdvan
07 Şubat 2024 13:31