JBL570BT Mikrofon Sorunu

Eylül
31 Ocak 2024 20:11

Merhaba yaklaşık 1 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan aldığım JBL570BT kulaklığı telefona bağlı iken sesi güzel iletiyor fakat bilgisayara bağlı iken yapılan görüşmelerde ses kesik kesik ve rahatsız edici geliyor. Sanki bağlantıda sorun varmış gibi cızırtı geliyor. Garanti belgesi yanımda, bu sorunu nasıl çözebiliriz? Çünkü işim gereği sürekli arama yapmam gerekiyor ve mikrofon kalitesi yüzünden midir yoksa bağlantıdan mı bilmiyorum fakat birçok müşteri sesten rahatsız olup yüzüme kapatmaya başladı. Satış yapamaz oldum düşük kaliteli ses iletimi yüzünden. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

01 Şubat 2024 09:30 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

01 Şubat 2024 09:32

Değerli Müşterimiz, Sizi 05*******90 numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

03 Şubat 2024 11:01

Rana sonuçtan çok memnun

Bluetooth Bağlantı Sorunu Yaşanan Kulaklık Hakkında Destek Talebi

Rana
19 Ekim 16:26
"Hemen ertesi gün iletişime geçildi. Müşteri hizmetleri gayet ilgiliydi. İlgilerinden dolayı teşekkür ederim. Teknik servise gönderdim. Durumla ilgili iletişime geçen kimse olmadı. Yüksek ihtimalle birkaç güne iletişime geçilir diye düşünüyorum. Onun dışında şu anlık herhangi bir sıkıntı olmadı."
JBL Kategorileri