JBL 510 bt Tuş Takımı Arızası Ve Çözüm Bulunamaması

JBL
27 Haziran 2023 19:595.698
26 Haziran 2023 23:35

Daha önce siteniz aracılığıyla ilettiğim JBL 500 bt şarj ünitesi sorunu Aztek Bilişim tarafından çözülerek JBL 510 bt bir ürünle yenilenmişti. Ancak 1 yıl sonra bu seferde açma kapama tuş takımının içine göçmesi sorunu ile karşılaştım. Sorunun tamir edilemez olduğu söylenerek tamir isteğim geri çevrildi. Aslında yaşadığım sorununun tamamen JBL firmasının teknik bir hatası olduğunu düşünüyorum. Video anlatımını da yaptım. Kaliteli, pahalı bir ürün satın alıyoruz. Aztek bilişim tüm iyi niyetiyle sorunları çözmeye çalışıyor ancak sık sık sorun yaşıyoruz. JBL 500 bt den 510 bt ye şarj ünitesi geliştirmesi yaptı. Aynı durum 510 bt nin tuş takımı ve 520 bt nin tuş takımı arasında da var. Hatayı görüyor ve geliştiriyorlar. Ancak olan biz kullanıcılara oluyor. Aztek Bilişimden ricam durumu tekrar inceleyip JBL firmasına raporlamaları. Tamir seçeneği yoksa müşteri sadakati değerlendirilip arklı bir çözüm getirilmeli. Müşteri temsilcisi arkadaşlarla defalarca konuştum. Nazikçe dinlediler ama maalesef durumu çözemediler.

3 Temmuz 2023 15:14 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

6 Temmuz 2023 11:26

Ürünü Aztek teknolojiye Media Markt aracılığıyla gönderdim. Sonucu buradan paylaşacağım

26 Ekim 2024 13:16

Bende yapılamaz atın denilen kulaklığı dışarıda tamir ettirdim. Çok güzel oldu. Bunu JBL teknik serviste yapabilirdi

Cemre
Cemre
10 Temmuz 2023 00:19

Merhaba aynı problemi bende JBL 510 bt de yaşadım açma kapama tuşu içe göçtü ve bu yüzden kullanamadım. Ama İzmir'de bir telefoncuya götürdüğüm zaman tamir ettiler. Tam hatırlamıyorum bir şeyi yanmıştı sanırsam. Yani tamiri olması gerekiyor.

Tümünü Gör
JBL Kulak Üstü Kulaklık Kablo Hatası

JBL Kulak ÜstüKulaklık Kablo Hatası

Sevgi
JBL Kulaklığım Çalışmıyor, Kullanamıyorum

JBL KulaklığımÇalışmıyor, Kullanamıyorum

Eymen
JBL 520 Kulaklık Açılmıyor!

JBL 520 KulaklıkAçılmıyor!

Sıla