Ertugrul sonuçtan hiç memnun değil

Jandarma Genel Komutanlığı Haksız Ceza Kesilmesi

17 Ağustos 2023 11:22

Aliağa Jandarma Genel Komutanlığına. Aracım la 16 Ağustos 2023 saat 22.47 de. İzmir Aliağa horoz gediği kavşağında jandarma nın çevirme yapması üzere aracımı durdurdum ve güvenli yere bırakarak alkol kontrolünden sonra aracımın sigortasının olmadığı belirlendi görevli jandarma bana internet üzerinden sigortasını yaptırmamı söyledi. İnternete girip sigorta yaptırırken çevirme yapan jandarma kuvvetleri toplanarak gittiler ve benim aracımın plakasına cezayı 91, 47/a olarak yazmışlar 47/a bendi (trafiğin akışını denetlemek ile görevli zabıta ve diğer yetkililerin uyarı işaretlerine uyulmadığı takdirde verilmektedir. Bu ceza, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddesinde yer almaktadır. 47/1-a trafik cezası, 951 TL değerindedir. Fakat jandarmanın uyarılarının hepsini yaptığım halde bu ceza yazılmıştır aracın otoparka çekilmesi gerekmekteyken çevirme yapan ekip toplanıp gittiler. Bana haksız yere ceza kesilmiş olup cezanın iptali veya düzeltilmesi ricasıyla

Park Halindeki Araçta Alkol Alırken Ehliyetime El Konulması Ve Haksız Ceza

12 Haziran 2025 12:56
park-halindeki-aracta-alkol-alirken-ehliyetime-el-konulmasi-ve-haksiz-ceza-1.jpg

Silahlı Özel Güvenlik Kimlik Kartı Başvurusunun 43 Günlük Gecikmesi Ve Bilgi Eksikliği

03 Mart 17:59
silahli-ozel-guvenlik-kimlik-karti-basvurusunun-43-gunluk-gecikmesi-ve-bilgi-eksikligi-1.jpg