Ankara Jade Organizasyon (Gülşah Köse) Kına Organizasyonu Sorumsuzluğu!

02 Eylül 2023 18:34

Jade Organizasyon Ankara (Gülsah Köşe) firması ile 30 Ağustos 2023 tarihindeki düğünümde kına organizasyonu yapmaları için anlaştık. Etkinlik öncesinde yerlerine gidip detayları konuştuk, ben giymek istediğim kaftanı, kına kızlarının kostümlerini ve kına duvağımı vs seçtim. Etkinlik dönemine kadar olan haberleşmelerde "yoğunluktan dolayı mesajlarımın altta kaldığı" gerekçesi ile çok geç iletişim kuruldu. Organizatör kendisi olmasına rağmen sürekli her şeyi ben sorup teyit ettim. Organizasyon günü düğüne geldiler, hazırlanmak için gelin odasına gittiğimde kaftanı yanlış getirdiklerini gördüm. Seçtiğim güzel şeyden alakasız eski model, yer yer yıpranmış ve kollarında tasarımı gereği saçma oyuklar olan bir kaftan getirmişler.

Düğün içinde yarım saat olan bir organizasyon için yapmaları gereken tek şey seçtiğim şeyleri doğru getirmekti, maalesef onu bile beceremediler. Düğün günü her şeye pozitif yaklaştım ve stresimi bastırdım ama saçma sapan bir kaftan görmek insanın sinirlerini bozuyor. Yarım saat için bu kadar ücret ödediğimiz bir şeyde her şeyin doğru olmasını bekliyoruz haliyle. Açıklama olarak da Gülşah hanım dan "ben etkinlikteydim kızlara söyledim yanlış getirmişler" gibi saçma sapan, yaptığı ise yakışmayan bir açıklama aldık. Siz organizasyon firmasısınız bir kaftanı bile yanlış getirecekseniz, elemanlarınızın ne yaptığını ne aldığını kontrol etmeyecekseniz siz bu ekibi nasıl yönetiyorsunuz?

İnsanların en özel gününü mahvetmeye ne hakkınız var? Sonrasında yarım saat bekleyin eşim yeni kaftan getirsin dedi kına zaten 9 buçukta başlamıştı ve takı merasimi vs bitmişti. 10'da misafirler kalkmaya başladığında kına yapamayacağım için mecburen o kaftanla çıktım. Kına yakıldıktan sonra da kendi kendilerine bana bir hayırlı olsun biz çıkıyoruz dahi demeden çıkıp gittiler çıkışlarını bile görmedim. Hiç memnun kalmadığım bir firma. Kostümler gösterişli olduğu için tercih etmiştim, bunun dışında bir numaraları yok maalesef.

Kübra
Kübra

24 08 2023 de de benim kınam oldu. Siz şanslı gelinlerdenmişsiniz her şeyinizi tam yapmışlar. Benim ki de resmen hayal kırıklığıydı. Tahtım, yelpazeler, dans gösterileri, nedime kıyafeti, halay mendili, kına hiçbir şey yoktu. Tek şatafatı kızların gösterişli kıyafetleri.

Ceren

Umarım bu yorumunuzdan sonra sizi arayıp kavga etmezler. Zira benim şikayetimden sonra beni arayıp nasıl bunları yazarsınız diye kavga etmişti:)

Melike
Melike

Okurken ağzım açık okudum. Jade organizasyon Ankara'nın en iyi gelenlerinden birisi artık 27 Ağustos benim kınamı gerçekleştirdiler gelen ekibin güler yüzlülüğü koreografi lerini Kına tahtımda hayranlıkla izledim eksiksiz ve kusursuz oluşları beni şaşırtmıştı açıkçası bunun bir karalama olduğunu düşünüyorum asla ve asla Gülşah hanımın ekibinin ve başta Gülşah hanımın bu karalamaya layık olduğunu düşünmüyorum gerçekten gönül rahatlığıyla tutabileceğiniz bir organizasyon ve verilen paranın iki katını hak eden bir organizasyon böyle yorumlara aldanmamanızı isterim ❤️

Ceren

Bu asla bir karalama değil. Bunu desteklemek için seçtiğim kaftanı ve bana getirdikleri kaftanı görsele ekleyeceğim eğer bu şikayet bir karalama ise bana doğru kaftanı getirdiklerini ve günümü mahvetmediklerini kanitlayabilirler.

Ankara Jade Organizasyon (Gülşah Köse) Kına Organizasyonu Sorumsuzluğu!

Jade Organizasyon - Gülşah Köse Jade Org Pişmanlıktır Memnuniyet Değil Sadece Ticaret

05 Ağustos 2024 09:30
Banu sonuçtan hiç memnun değil

Jade Organizasyon - Gülşah Köse Tamamen Bir Hayal Kırıklığına Uğradım

15 Temmuz 2024 18:16