Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 20:29

İzmir Eşrefpaşa da bulunan İzmir's kuaföre saçımı açtırma işlemi yaptırdım 2 gün sonra saç turuncu oldu bir de açılan saça uygun mikrokaynak takılmıştı. Üst taraf başka alt taraf başka renk oldu, bu saç nasıl ilk yıkamada turuncu olur? Saçımın uçları yanmış. Bir de gidiyorsun yüzüne bakılmıyor sanki bedava saç yapılmış gibi. Hizmet kalitesi çok kötü asla ilgilenilmiyor işlemi yapan arkadaş yok biz karışamayız deniyor şu an saçım inanılmaz kötü görünüyor IBAN'larına atmış olduğum o ücreti acil geri talep ediyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım kuaför mesleğinden asla anlamıyorlar

Nergiz
Nergiz

İzmir s kuaförde saçlarımı omre yaptırmak için gittim kendi kafalarına göre saçlarımı yaptılar omre istediğimi söyledim başta saçımı ful açtıktan sonra hepsini kahve rengiye boyadılar gerçekten çok üzüldüm saçlarımın üst kısmı işte yandı ve kaynak taktıklarında saçımın üstü farklı altı farklı bir tondu sun işte üst tarafları turuncu oldu 2 güne olmasına rağmen yorumları görseydim gerçekten gitmezdim saygısızlık diz boyu

Kuaförde Kötü Deneyim Ve Yanlış Uygulama

27 Mart 2025 00:59

11 Ağustos 2023 17:10
İzmir'S Kuaför Micro Kaynak Şikayeti
Azra sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 01:24
Venom Kuaför (İzmir) Saçlarım Yandı Rengi Olmadı