İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gebelik Düşük Riski Şikayeti

15 Haziran 2024 19:0412.261

Kadın doğum bölümüne gittim, hafif hafif kanamam vardı ve 2 gündür durmadı. Muayene ettiler ama kan temiz, idrar temiz olduğu için hiçbir müdahalede bulunmadılar. Düşük olmasın diye endişelendim, doktor ise 'Düşerse düşer, yapacak bir şey yok' dedi. Böyle olmamalı. İlgi, alaka ve anlayış görmek güzel ama en ufak müdahale bile yok. Doktorun bana dediği; eve git, bayramda randevu alıp gel.

16 Haziran 2024 19:12

Ve düşük yaptım dün gece evladımı kaybettim uzun bir süre gebe kalamadım ve ilk gebeliğimdi Buca kadın doğum bile çok şaşırdı ya nasıl ilaç progestan verilmemiş diye

16 Haziran 2024 19:13

Hastalarınıza rica ediyorum ilgi gösterin kimse hastaneye keyfi gelmiyor benim başıma geldi kimsenin başına gelmesin

Zeynep
Zeynep
9 Aralık 2024 16:02

Başınız sağ olsun. Hastaların hassasiyetlerini dikkate almayan çalışanlar var ve maalesef şikayetler kimseye ulaşmıyor

Hastanede Gebelik Takibi Ve İletişim Sorunları

Ayşe
11 Mart 2025 20:5914.021

Cuma günü kadın doğum bölümüne randevu alarak gittim, gebelik zehirlenmesi şüphesiyle. Gebe polikliniğine yönlendirildim...

4 Destek1 Yorum

Acil Serviste İlgisizlik Ve Yanlış Yönlendirme

Murat
18 Kasım 2024 13:588.200

Eşim 1 aylık hamileydi ve bir anda kanama gerçekleşti. Kadın doğum acil bölümünde muayenesi yapıldı. Doktor, alttan bakm...

İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastane Ziyaretimde Yaşadığım Olumsuz Deneyim

Merve
2 Mayıs 2024 14:4616.492

Dün yine dış gebelik ve kanama riski ile özel bir hastaneden buraya yönlendirildim (araştırma olduğu için). İçeri girdiğ...

2 Destek1 Yorum

İzmir Katip Çelebi Hastanesi Sekreterlerin Tavrı Çok Kötü!

İzmir KatipÇelebi Hastanesi Sekreterlerin Tavrı Çok Kötü!

Özgül
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yeşilyurt Yerleşkesi Mağduru!

İzmir KatipÇelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yeşilyurt Yerleşkesi Mağduru!

Halil

Öne ÇıkanKonular