Alper sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 11:33

Kanal yapılabilecek dişimi çektiler, sıfır ilgi alaka. Dişime kanal yapılabilecekken çekilmesi lazım dediler. Aynı şekilde bugün arkadaşımla Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı'nda çalışan T**** S***** isimli güya diş hekimi adı altında birine gittik ve bu kişi direkt çekilmesi lazım dedi. Arkadaşım ısrarcı olunca tamam röntgen çektir dedi. Röntgenden sonra kararını savunmaya devam etti. Arkadaşım da tamam ben çekim istemiyorum, diğer çürük dişlerimden birini yapalım bari, işten izin alamıyorum. Sabah 8'den beri sırada bekliyorum deyince, yok onlar da bir şey diş etinden kaynaklıdır dedi. İşin komik yanı, birkaç gün önce özele gittiğimizde ona kanal ile çok rahat kurtarılabileceği ve diğer 2 dişine dolgu gerektiği, çürüdüğünü söylendi. Bana da orada dank etti. Röntgenlerimi inceledik, bana da direkt çekim kararı verilmişti. Çiğnemenin %70'i olan bir diş için direkt çekim kararı veren bir kurum, kurtarma çabası yok. Bununla ilgili işlem yapılmasını, mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Her gittiğimizde yok bugün işlem olmaz sonra gel gibi şeyler yüzünden doktorlara yalvarmak istemiyoruz artık.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet Yüksel Özemre Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Doktorun Vatandaşı Oyalaması Ve İlgilenmeyişi

12 Şubat 2024 19:33

Etimesgut Adsm Mağdur Ettiler

15 Mayıs 2025 11:50
Elif sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 12:31
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Ataşehir Adsh Doktorun İlgisiz Ve Ters Yaklaşımıyla Yaşadığım Mağduriyet

22 Temmuz 2025 18:14