Soner sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Gezi Fırsatları Çanakkale Turumuzdaki Aksilikler

13 Nisan 2024 23:55

12 Nisan 2024 de Çanakkale turuna eşimle birlikte katıldık. Türkiye'nin birçok yerini gezdik fakat bu organizasyonun düzenleniş şekli maalesef beklentilerimizi karşılamadı. İlk olarak, sabah 06.20'de bizi alacakları yerden 07.30'da gelerek bizi aldılar.

Aslında, bizi almadan gitmişler, daha sonra unuttuklarını fark edip geri dönerek bizi aldılar. Böylece yola çıktık. İzmir içerisinde yanlış yollara girilmesi nedeniyle zaman kaybettik. Turun ilk gününden itibaren rehberimiz O-- Bey'in yaklaşımı tatilimizi olumsuz etkiledi. Kendisine bu işi daha dikkatli yapmasını öneririm çünkü organizasyon ve planlama konusunda eksiklikler vardı.

Hitabet becerisi de geliştirilebilir. Çanakkale'de bize katılan ikinci rehber H**Bey'in de konulara hakimiyeti ve iletişim becerileri geliştirilebilir.

Tur boyunca öğrendiklerimiz maalesef beklenen seviyenin altında kaldı. İkinci gün otele dönüşümüz gecikti ve yanlış yola girilmesi sonucu bir ara sokakta sıkışıp kaldık. Bir araç sahibini mecburen aracını yoldan çekmesi için ikna etmek tur misafirlerine düştü. Daha sonra bir kaza meydana geldi ve uzun süre orada beklemek zorunda kaldık. Ben ve eşim, otelin yolunu yürüyerek bulmak zorunda kaldık. Bu durum, bilmediğimiz bir yerde eşimle birlikte yollarda yürümek zorunda kalmamızı ve olası riskleri beraberinde getirdi.

Buna rağmen O**  Bey'den herhangi bir özür dilemesini görmedik. Otelde akşam yemeği için tavuk yemek zorunda kaldık ve artık tavuk yemekten sıkıldım. Bu turda yaşadıklarımızın hiçbiri kabul edilebilir değil.

13 Nisan 2024 23:55

Melike
14 Nisan 2024 01:11
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
12 Nisan 2024 20:03

Jolly Tur Yağmurlu Havada Gezi

Rümeysa
24 Nisan 2024 13:27
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur Salda Pamukkale Çeşme Alaçatı Turu

14 Nisan 2024 16:45