İZSU Evlerimize Su Vermiyor

İZSU Evlerimize Su Vermiyor
05 Şubat 2024 18:17

İzsu evlerimize su vermiyor.
Aliağa Şakran Sayfiye Mahallesi Çeşme önü Caddesi No. 1a-1b-1c-1d-1e ve 2a-2b-2d adresindeki konutlarımıza İzsu'dan su verilmesini bekliyoruz 751 gün geçti başvuru yapalı ilgilenmediler. Evlerimize elektrik verildi, yakında Doğalgaz da gelecek, fakat İZSU Su vermiyor İzmir Büyükşehir Belediyesi su borusu vermiyormuş bize öyle söyledi Aliağa'daki İzsu yetkilisi. Rica ediyoruz bir an evvel konutlarımıza içme suyu vermesini.

19 Şubat 2024 15:39

Bekliyoruz Su henüz verilmedi, çünkü sadece 30 metreye kadar boru döşeyebilirlermiş İzmir Büyükşehir Belediyesi talimatı varmış. Anlaşılan bu yıl da susuz kaldık. Vatandaşı düşünmeyen İzsu.

08 Mart 2024 11:05

İZSU evlerimize su vermiyor yerel seçimler geliyor belki bizim susuz kalmamıza birazcık olsa vijdanları sızlar dedik, fakat yine ne İzmir Büyükşehir Belediyesi ne de İzsu'dan gelen olmadı. Bu devirde vatandaşı susuz bıraktılar.

19 Nisan 2024 12:33

İzsu evlerimize su ne zaman verecek hiç gelen olmadı

24 Mayıs 2024 14:17

Aliağa Belediyesi yol çalışması yapmaya başladı, bundan sonra İzsu gelip yol boyunca kazarak bizlere su verebilirler. Nedense hep hazır olan yol kazılıyor tamamı 850 metre yazık değil mi masraflar. Aliağa Belediyesi İzsu'ya yolun koordinatlarını vermişti ama dikkate almadılar. Hazır olanı kazıp bozacaklar şimdi şayet içme suyu verirlerse. Bekliyoruz 10 aile toplamda. İZSU evlerimize su vermiyor su istiyoruz.

02 Eylül 2024 17:26

İZSU suyumuzu vermemekte kararlı illaki yerel Aliağa Belediyesi kadastral yolu imar yoluna dönüştürmesini istiyor, fakat bölge tarım arazisi olduğu için Tarım Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Aliağa Belediyesi ve İZSU bu durumu 3 yıldır çözemedi. Bizler toplam 10 adet müstakil evimize içme suyu şebekesinin döşenmesini bekliyoruz.

02 Ekim 2024 13:21

Yeni Şakran Sayfiye Mahallesi Çeşme Önü Caddesi  bulunan 10 adet evlerimize 3 yıl geçti İZSU boru hatlarını döşemedi ve içme suyu verilmedi. Çok üzgünüz beklemekten başka çare yok. İzmir Büyükşehir Belediyesi karar vermesi ne kadar sürecek.

12 Haziran 2025 14:54

Merhaba, bugüne kadar 4 yıl geçti İZSU evlerimize su vermedi. Aliağa Belediyesi yol çalışması yaptı ve yolu kullanıyoruz, fakat İzmir büyükşehir Belediyesi ölçekli uygulama çalışması yapması gerekiyor ki imar yolu olarak kabul edilsin. İşte bu sebepten dolayı İZSU 11 aileyi mağdur ediyor içme suyu şebekesini döşeyip su vermiyor bizlere. Rica ediyorum bu sıkıntıdan bizleri kurtarın.

16 Eylül 2023 20:22

26 Eylül 2023 22:04