İzmir İZSU Şikayetim Var

27 Nisan 2024 19:05

İzmir su hizmetleriyle ilgili bir şikayetim var. Dört ay boyunca faturamı ödeyemedim ve ciddi sıkıntılar yaşadım. Dört aylık su faturam 4.000 TL tuttu ve hepsini ödedim. Allah'ın suyunu, en pahalı şekilde ödememize rağmen, su benim olmadığı halde, İZSU çalışanları keyiflerine göre hafta sonu çalışmadıklarını belirterek, ben zaten mağdurken, utanmadan hafta sonu aciliyetim olmasına rağmen 7/24 saat çalışmaları gerektiğini göz ardı ediyorlar. Gelip suyumu açmak zorundalar. Bir belediye, İZSU'ya bu şekilde davranmaya nasıl izin verir anlamıyorum. Cumartesi saat 14:00'te ödeme yaptım ve suyun pazartesi günü açılacağı söylendi. Acaba keyiflerine mi kalmış ne zaman suyu açacaklar diye merak ediyorum. Böyle bir duruma nasıl izin verilir anlamıyorum. Bir insanın hakları ve özgürlüğünü başka birisinin kısıtlamaya hakkı yoktur. Şikayetçiyim, ancak ilgilenen yok. Bu durumlarla ilgili ne yapacağımızı, kime başvuracağımızı bilmiyoruz. İnsanların bu kadar sorumsuz davranışlarına çok üzülüyorum. Neden İzmir'de su bu kadar pahalı, anlamıyorum.

22 Mayıs 2024 13:28

Kullanılmayan Yere Yüksek Su Faturası Ve Çözüm Bulamama