İzmir Büyükşehir Belediyesi Alsancak'ta Aracınızı Denize Bile Park Etseniz Para İçin Çekerler!

15 Mart 2024 13:18

Merhaba. İzmir Alsancak semtindeki otopark mafyasından artık illallah ettiğimizi bıktığımızı vurgulamak şikayet etmek istiyorum. İnanın aracınızı denize atsanız oradan bile ya biri gelip para ister ya da otopark mafyasına hizmet eden çekici arabayı oradan bile alıp götürür ve 1.090 lira ödemezseniz aracınızı asla alamazsınız! Aracımı "trafiği engelliyor" iddiası ile çektikleri alanda resmen kenara 1 karış mesafede sıfırlayıp asla trafiği engellemeyecek şekilde park ettim. Asıl bomba ise şu: Aracın bulunduğu sırada 4 adet dev boy çöp varili var ve bu varillerin genişliği aracımdan daha büyük. Yani devasa çöp varilleri araçtan daha büyük ama trafiği daha küçük olan aracım engelliyormuş 😡 Kardeşim trafik kazası geçirdi ve ayaklarının üzerine basamayacak derecede kırıkları mevcut. Halkapınarda bir hastaneye bırakıp Alsancak'taki 10 dakikalık işimi görmek istedim ama aracı gayet kenara ve asla trafiği engellemeyecek biçimde ve dörtlüleri yanar vaziyette park etmeme rağmen ve ayrıca yasak levhası bulunmamasına rağmen çekilip götürüldü ve 1.090 lira ücret karşılığında araç iade edildi! Ayağı kırık ameliyatlı hastam var ve araçsız kaldığım için çok mağdur oldum. Bu haksız kazanç düzenini şikayet etmek ve düzeltilmesini istiyorum. Kafalarına göre yasak alan belirleyip önlerine çıkan tüm araçları çekme hakları yok! Resmen araçlarımızı otoparklara teslim edip ceplerimizi boşaltmak için kurulmuş haksız bir uygulama bu! Aracın park edildiği yerin videosu ve fotoğraflarını başıma gelecekleri bildiğim için dijital ortama kaydettim ve delil olarak sunuyorum. Gayet sıkı park edilmiş aracımın yanından aynı anda 2 araç rahatça hatta 3. Araç dahi biraz dikkatlice geçiş yapabiliyor. Benden haksız yere alınan 1.090 TL ücretimin iade edilmesini ve bu haksız kazanç düzeninin durdurulmasını rica ediyorum. Bu haksız kazanç düzenine sonuna kafar dur diyeceğim. Teşekkürler.

05 Aralık 2023 11:27

10 Ağustos 2023 14:01