06 Ekim 2023 20:55

30 Eylül'de evin bahçesinde arka bacaklarını kullanamayan bir yavru kedi buldum ve İzmir büyük şehir belediyesinin veterinerlik hizmetlerini aradım bir süre bekledikten sonra kediyi gelip aldılar. Mesajdaki protokol numarasından kedinin durumu takip ettim birkaç gün. En son arka ayakları için radyolojik muayene vesaire yapıldığı yazıyordu. Sonra sistem açılmamakta başladı son 5 gündür protokol numarasını yazdığımda hiçbir şey çıkmıyordu. 153ü arayarak sordum ve sadece "arka ayaklarını kullanamıyor" yazdığını söyledi telefondaki çalışan. Ben de nasıl yani tedavi edilmemiş mi dedim. Bilmediğini burada sadece arka ayaklarını kullanamadığının yazdığını söyledi ve tekrar alınan yere geri bırakılmış olabileceğini söyledi. Bu nasıl bir veterinerlik hizmeti ve nasıl bir bilgilendirme sistemi. Kediye yapacak bir şey yoksa bile en azından sisteme barınakta veya alındığı yere bırakıldı yazmak çok mu zor. Bu kadar kolay olmamalı bir hayvanın canı. Şimdi kim bilir ne halde onu bile öğrenemiyorum madem bu kadar kötü bir hizmet sunacaksınız direkt bu veterinerlik hizmetleri kapatılsın kimse kandırılmasın.

Pelin
Pelin
07 Ekim 2023 14:33

Bugün tekrar aradım dün eski yerine bırakılmış olabilir denilince. Ve ex olduğunu tam da dün yani 6 ekimde sisteme girildiğini söyledi yazıklar olsun aldığınız paralara. Bana da yazıklar olsun inanıp gönderiyorum sokak hayvanlarını. İkinci gönderdiğim kedi oldu bu ilkinin durumu çok kötüydü bir beklentim yoktu o yüzden ama bu kedi kendi kendine yaşıyordu zaten. Muhtemelen ben çağırmasam veterineri sokakta belki bir süre daha yaşayacaktı. İşinizi yapmayacaksanız kimseyi bu duruma düşürmeye hakkınız yok o hayvanın vebali benim üstüme kalmış gibi hissediyorum sadece yardım etmek istemiştim. İzmir belediyesine asla yakışmayan korkunç bir hizmet kalitesi (! ) Bir daha hiçbir hayvanı bu ihmalkâr insanlara emanet etmem. Kimse de etmek gibi bir hata yapmaz umarım.

Veteriner Hizmetinde Sokak Kedimin Kaybolmasıyla Büyük Mağduriyet Yaşadım

18 Temmuz 2025 13:55