12 Haziran 2024 13:42

237823 provizyon kodu ile hesabımdan izinsiz ve habersiz 252 TL çekimi yapmışsınız. 078062 provizyon kodu ile hesabımdan izinsiz ve habersiz 1.000 TL çekim yapmışsınız. Hesaptaki parayı başka bir yere göndermeseydim, çekim yapmaya devam edecektiniz. Betterme mi, nesiniz, benim paramı 24 saat içinde iade etmezseniz, 4-5 farklı il ve ilçenin adalet saraylarında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

Olay özeti şudur: Mart 2024 tarihinde bu firmadan alışverişimiz oldu. Güvenme sebebimiz, iyzico altyapısını kullanmalarından dolayıdır. Bireysel olarak kullandığımız hesap kart bilgilerini girerek satın alınan tek seferlik abonelikten sonra, 12 Haziran 2024 tarihinde bu firma benim iznim ve bilgim olmadan tekrar iyzico altyapısını kullanarak hesabımdan çekim yapmıştır. Bundan dolayı zararımın aracı kurum ya da direkt banka tarafından karşılanmasını talep ediyorum.

12 Haziran 2024 13:20

237823 provizyon kodu ile hesabımdan izinsiz ve habersiz 252 TL çekimi yapmışsınız 078062 provizyon kodu ile hesabımdan izinsiz ve habersiz 1.000 TL çekim yapmışsınız Resmen gasp yaptınız üstüne hesaptaki parayı başka bir yere göndermeseydim gasp etmeye devam edecektiniz betterme mi sin nesin, benim paramı 24 saat içinde iade etmezseniz 4-5 farklı il ve ilçenin adalet saraylarında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Olay özeti şudur: mart 2024 tarihinde bu firmadan alışverişimiz oluyor. Güvenme sebebimiz iyzico altyapısını kullanmalarından dolayıdır. Bireysel olarak kullandığımız hesap kart bilgilerini girerek satın alınan tek seferlik abonelikten sonra haziran 12 2024 tarihinde bu firma benim iznim ve bilgim olmadan Tekrardan iyzico altyapısını kullanarak hesabımı gasp etmiştir. Bundan dolayı zararımın aracı kurum ya da direk banka tarafından karşılanmasını talep ediyorum.

12 Haziran 2024 13:40

Henüz şikayet yayınlanmamış, fakat Şikayetvar uygulaması benden bilgileri istedi onları paylaştım.

12 Haziran 2024 14:19 (Şikayetten 36 dakika sonra)
12 Haziran 2024 14:22

Otomatik cevap ile konuyu kapatmayı mı düşünüyorsunuz

12 Haziran 2024 15:10

Merhaba Adem Bey, Eposta adresinizi kontrol etmenizi önemle rica ederiz. İşleminizle ilgili e mail görüşmemizde tüm detayları sizinle paylaştık. Önümüzdeki dönemde sorularınız olması halinde, biz yine burada olacağız. Saygılarımızla, iyzico

Yasemin
24 Haziran 2023 14:22
Alpaslan sonuçtan çok memnun

Alpaslan
27 Kasım 2023 16:29
"7 gündür kimsenin anlamadığı sorunu anlayarak çözümü için gerekli girişimde bulunan müşteri temsilcisi Nur Hanıma teşekkür ederim."
iyzico-iyzico-mukerrer-tahsilat-yapmaya-calisiyor-1.pdf
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
18 Eylül 2024 11:29
"Bu kadar hızlı bir şekilde sorunumu çözdüğünüz için. Çok teşekkür ederim."

Özgül
07 Mart 2024 04:40
Mehmet sonuçtan çok memnun

30 Nisan 2025 10:45
"Şikayet var a teşekkür ederim."