10 Temmuz 2024 16:15

Merhabalar, bir discord sunucum var ve bu sunucumda başka sunucuların reklamlarını yapmak için itemsatis sitesinde ilan açtım. 180TL gibi ucuz sayılabilecek bir meblağa 8 bin gerçek üye bulunan sunucumda reklam veriyordum. İlk satışımı gün içerisinde işte çalışırken aldım ve molamı uzatarak alıcıya siparişi teslim etmek için gereken şeyleri yaptım. Alıcıya itemsatis sitesinin sohbetinden yazdım ve reklamını yapabilmek için discord sunucusunun adresini istedim. İyi güzel, sunucusunun davet bağlantısını gönderdi. Bende video kaydını açıp discord sunucumda 8 bin kişiyi etiketleyerek sunucusunu paylaştım. Saatler geçti fakat hala alıcı siparişini onaylamadı. Bunu neden sorun ettiğimi sorarsanız da geçen her saat için benim sunucumdan alıcının sunucusuna üye akışı sağlanıyordu, kısaca daha parayı almadan ben alıcının sunucusuna üye sağlıyordum. Böyle olunca ben alıcının kendisine siteden yazdım fakat geri dönmedi, gittim discordun dan yazdım ve discord sunucularından banlandım. Siteden tekrar yazdım. Bu sefer dönüş yaptı. Daha sunucusunun reklamını yaptığım discord sunucuma gelmeden sen siparişi teslim etmedin ki falan demeye başladı. Discord sunucuma gel gör dedim. 15 saniye girdi çıktı (15 saniyede zaten sunucudaki kayıt işlemleri tamamlanmıyor) daha sonra sunucudan çıkıp teslim etmemişsin deyip siparişi reddetti. Ben bunu sorun etmedim çünkü elimde 5 dakikalık siparişi teslim ettiğime dair bir video vardı. Hemen itiraz ettim ve bekleme sürecine koyuldum. Tabii bu sırada benim sunucu ilanım pasif halde kalmaya devam etti. Ben o ilanın öne çıkması için ilan dopingi diye adlandırdıkları hizmeti satın almıştım ve süresi geçiyordu. 1 gün sonra dönüş yaptılar ve "Verilen üründe kusur bulunmaktadır, bu sebepten dolayı sipariş iptal edilmiştir." yazısını yazıp direkt olarak benimle irtibatı kestiler. 5 dakikalık ürünü tamamen teslim ettiğim görülen video kaydını hiç mi açmadınız abicim anlamıyorum.

12 Temmuz 2024 14:20 (Şikayetten 1 gün sonra)
Salih
12 Temmuz 2024 18:15

Bana ulaşmanızı dört gözle bekliyorum. Ne tür kanıt isterseniz hepsini atmaya hazırım Mert Bey.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 13:31
İlgisiz Satıcılar Ve Yetersiz Destek Hizmeti
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 14:01
İtemSatış İtemsatis Com Sitesi Param Boşa Gitti Ürünü Teslim Alamadım

İtemsatış  İlgisizliği

29 Temmuz 2023 21:43
Emre sonuçtan hiç memnun değil

İtemsatis Satın Alınan Sunucunun Haksız İade Talebi Ve Destek Sistemi Sorunu

21 Haziran 2024 01:33