Ebru sonucu yetersiz buldu

İtals.com.tr Mağdurum

30 Nisan 2024 13:06
Ebru'nun Teşekkür Mesajı
“Merhabalar şikayetimizi bugüne kadar çözüme kavuşturamayan E*** bey sağ olsun. Bugün gelen Yaşar usta gerçekten usta, hemen değilim sağladı ve mağduriyetimizi giderdi. Kendisine teşekkürler🙏🏼”

30.05.2023 tarihinde İtals MASKO mağazasından satın aldığımız balkon takımı Eylül 2023 tarihinde teslim edilmiştir. Teslimatta balkon masasında kendilerinden kaynaklı ahşap çizikleri ve metal göçükler tespiti sonrası E** bey masayı kullanmamızı ve yenisini teslim edeceğini söylemiştir. 2 tabureye de ezikler vardı onları da değiştireceğiz dedi. Şimdi masanın tamir edileceğini söylüyor. 10 tane hasarlı ahşap parça var ve metaller ezik. Kabul etmiyorum dediğimde biz size döneceğiz dedi ve Eylülden beri çözüm bekliyoruz. Acil çözüm istiyorum mağdurum. Kusurlu mal almak istemiyorum.

Ebru
Ebru
30 Nisan 2024 21:38

31 Ekim 2024 11:17
Gürkan sonuçtan çok memnun

08 Aralık 2023 12:23
"Firma şikayeti takiben konuyla ilgilendi ve sorunları giderdi. Bu süreçte yapıcı, özverili ve kibardı. Teşekkürler."
Fosil.com.tr Çizik Teslim Edilen Ve Telafi Edilmeyen Ürün
Fosil.com.tr Çizik Teslim Edilen Ve Telafi Edilmeyen Ürün

28 Ağustos 2023 13:44
Zer sonuçtan hiç memnun değil

Yıldızlar Mobilya (İzmir) Sipariş Verilen Mutfak Masası Takımı Teslim Edilmedi

25 Nisan 2025 13:11