Zülcane sonuçtan hiç memnun değil

İşyerimpos Aracılığıyla Güvenli Olmayan Alışveriş

İşyerimpos Aracılığıyla Güvenli Olmayan Alışveriş
26 Haziran 2024 16:34

31/3/2024 tarihinde A101 sitesi adı altında iş yerim pos faturam aracılığı ile güvenli olmayan bir alışveriş yaptım. Banka da işyerimpos da mağdur edilmeme sebep oldular. Giyim alışverişi diye bir alışveriş yapılmış ama ben motor alışverişi yaptım. Ancak üründe ortada yok param da iade edilmedi. İşyerimposu aradım, bankanızla iletişime geçin dedi. İki taraf da yardımcı olmadı.

26 Haziran 2024 16:48 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Sayın Zülcane G.; Servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Tüm talepleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

05 Temmuz 2024 11:44
Zülcane
Zülcane
05 Temmuz 2024 11:53

Karşımızda muhatap bir firma bulunmamaktadır sadece sizin iş yerinizin adı geçmektedir sizinle alışveriş yapılmış gibi görünüyor iş yeri adı olarak da sizin adınız geçiyor şikayette bulunduğumda da sayfada sizin adınız görünüyor o iş yeri adını benimle paylaşırsanız en azından şikayeti değiştirip o kuruluşun adını bildiririm

05 Temmuz 2024 13:31

Sayın Zülcane Şahin G.; İşlem sağlayan üye işyeri bilgileri aşağıdaki şekildedir. MAKKES MOBİLYA MAKİNA VE KESİCİ TAKIMLAR İMALAT İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ Saygılarımızla.

Hanifi sonuçtan hiç memnun değil

Hanifi
12 Haziran 2024 19:37
A101 Adlı Sitenin Fzypay Diye Bir Sitenin Paramızı Çalması
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

İyzico İki Defa Çekim Yapıldı!

Leyla
11 Temmuz 2024 17:23