Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Motto İtalya Turu: Hayal Kırıklığı Ve Güven Sorunları

26 Ekim 2024 12:23

19-26 Ekim İstya Tur'un düzenlediği Motto İtalya turuna keşke katılmasaydık dedik, daha önce turlara katıldık ama bu kadarını görmedik. Kalınacak oteller şehir merkezine 70 km uzaktaydı, oteller tam bir fiyasko, pis ve kırsal alandaydı, hiçbir şehrin gecesini göremedik. Gidilen yerlerde meydana götürüp bırakmak rehberlik değildir sanırım, herkes kendi başına gezdi. Rehber F***** Hanım önden gidip arkasına hiç bakmıyor, koştur koştur gitmek zorunda kaldık. Her yere. İlk gün Floransa'da unutulduk ve canlı konumla gruba katılmaya çalıştık, diğer günler başka arkadaşlar unutuldu, bilmediğimiz bir ülkede koştur koştur her yere yetişmeye çalıştık, serbest zaman saatleri doğru düzgün ayarlanamadı. O arada hem karnınızı doyurmaya hem de ihtiyaçlarınızı karşılamaya çalışırken zaman bitiyor. Tur programına uyulmadı, ‘ben bu şekilde yapıyorum’ şeklinde savunmasını yaptı. Keyfine göre programda var, keyfine göre programda yok dedi. Ayrıca şoför, gözümüzün önünde akşamdan içip sabah yola çıkıyor. Yolculuk esnasında kendimizi hiçbir zaman güvende hissetmedik. Artı, ekstra turlar alınmadan hiçbir yer gezilmiyor, ekstra turları almak zorundasınız. Hayatım boyunca hayalini kurduğum İtalya gezisi rehber yüzünden büyük bir hayal kırıklığı oldu, müşteri memnuniyeti sıfır ve bütün işi ticarete dönüştürmüş durumdalar.

profile profile

Halil
Halil

Şu an yaşadıklarını yaşıyoruz. Tatil yapacağımıza bu dertten nasıl kurtuluruzu hesaplıyoruz. Şaka gibi iyi mi

Keşke

Bugra

Temmuz ayındaki İtalya ikonları pişmanlıktır yazımı okusaydınız kesme

Hayal Kırıklığıyla Sonuçlanan İtalya Turu Deneyimi

31 Mart 2025 22:28
Eylül sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 08:00

Tur Organizasyonunda Yaşanan Memnuniyetsizlikler