21 Mayıs 2024 16:43

Hepsiburada üzerinden satın aldığım QCY T13 kulaklığını, Hepsiburada kanalıyla yetkili servis olan İstech firmasına gönderdim. Otururken kulaklıkla konuşurken ve müzik dinlerken herhangi bir problem yaşamıyorum; ses gayet net geliyor ve kesilme olmuyor. Ancak yürüyüş yaparken, cep telefonum cebimdeyken ve kulaklık kulağımda iken müzik dinliyorum. Müzik dinlerken belirli aralıklarla, 5 dakika ya da 10 dakika olabiliyor, müzik bir saniyelik kesiliyor ve hemen devam ediyor. Bu şikayetimle ürünü servise gönderdim. Servis, kulaklık filtrelerinin tıkandığını belirterek ve üzerine de 600 TL ücret talep ederek, ücretli değişim yapabileceğini söylüyor. Şikayetvar yorumlarına ve Google yorumlarına baktığımda, firmanın genel taktiğinin, ürün arızalarında suçu müşteriye atmak olduğunu görebilirsiniz. Aradığımda yetkiliye, telefonla konuşurken bir sıkıntım olmadığını, müzik dinleyebildiğimi ve sesi duyabildiğimi, sadece frekansta bir sıkıntı olduğunu ve belli aralıklarla müzik kesildiğini anlatmaya çalışıyorum. Ancak derdimi anlatamıyorum. Müşteri temsilcisi de bu duruma gayet laubali ve lakayıt bir şekilde yaklaşıyor. 'Bizim uygulamamız bu şekilde, ne yaparsanız yapın, nereye şikayet ederseniz edin' diyerek cüretkar bir konuşma üslubu ile davranıyor. Firmayı kınıyorum.

21 Mayıs 2024 17:19 (Şikayetten 36 dakika sonra)
Halil
Halil
22 Mayıs 2024 08:42

Şikayetime eklemiş olduğum fotoğraf sizin servisinize kayıt anında çekilmiş sizin tarafından çekilmiş fotoğraftır. Ürün gayet temiz ve herhangi bir anormallik görülmemektedir. Müşteriye suç bulmak için kulaklığı zoomlayarak ya da başka bir kulaklığın fotoğrafını çekerek buraya koyduğunuzu görüyorum. Sonuçta adı üstünde kulaklık kulağa takılarak kullanılan bir ürün. Masaüstü hoparlöründe bu durumu göremezsiniz. Çünkü kulağa takılmıyor. Benim söylediklerim saçma ise sizin söyledikleriniz ise iddialarınız ise bir o kadar saçma. Ben kulaklığın ses vermesinde konuşmada herhangi bir sıkıntısı olmadığını söylüyorum. Sadece belirli aralıklarla frekans olarak bir saniyelik ses kesintileri oluyor bunun da kulaklığın temizlenip temizlenmemesi ile hiçbir alakası yok. Yorumlara baktığımızda sizin firma olarak genel tekniğiniz bütün ürünleri garanti dışı bırakmak için bu yöntemi kullanmanızdır. Eşim ve oğlum içinde bu kulaklığı kullanıyordum bundan sonra bu markayı almamamız gerektiğini öğrenmiş olduk. Birçok arkadaşıma da bu markayı öneriyordum. Müşteriler lütfen bu markayı almadan önce bu ürünün hiçbir şekilde garantiye girmeyeceğini bilerek alsınlar lütfen şikayetvardaki yorumları da okusunlar. Şimdi tekrar bir kulaklık alacağım bu sizin markanız olmayacak.

23 Mayıs 2024 09:57

Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2025 15:57
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 21:49

30 Ekim 2024 12:18