İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Tümör Bölümü Kapatılmış

İlyas
10 Temmuz 2024 12:262.132

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Göz hastalıkları tümör bölümü takipli hastasıyız. Bölüm doktoru S****** T***** hastaneden ayrıldığından dolayı tümör bölümünü kapatmışlar. Hastane bu konuyla ilgili bir çalışması yok. Hastaların durumu ne olacak. Şikayetim var

Hanife
Hanife
26 Ocak 2025 21:08

Bende 23 yıldır aynı bölümde tedavi görmekteydim ve bölümün kapatıldığını öğrendim bize kim bakacak? Veya biz başka üniversite hastanesine gitsek hastaneden dosyamızı alabilecek miyiz? Çözüm üretilsin lütfen

İbrahim
İbrahim
14 Ocak 2025 14:16

Bende her 3 ay veya 6 ayda kontrole gitmek zorundayım koca Çapa tıp fakültesinde 1 tana tümör bölümüne bakan doktormu var o gidince bölüm kapanıyor ne olacak şimdi bizim durumumuz lütfen bir çare bulunsun

Ezgi
Ezgi
Benzer Şikayeti Var
7 Ocak 2025 20:30

Bende bu durumdayım lütfen çözüm aransın tekrardan açılsın

Benzer Şikayeti Var
12 Eylül 2024 16:16

İlyas bey bende bu durumdayım çözüm arıyorum

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Tümör Bölümünün Kapatılmasıyla Mağduriyet Yaşıyoruz

12 Eylül 2024 16:372.819

İstanbul Üniversitesi Hastanesi göz tümör bölümü kapatılmış. Takipli hastayım, her yıl muayeneye gidiyorum. Durumumuzu b...

3 Destek1 Yorum

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Odalar Boş Doktor Yok Kayıt Yeri Boş Vatandaş Mağdur Ediliyor

Burak
27 Haziran 2023 16:034.221

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi KBB ve Göz Hastanesi 27 Haziran 2023 saat 15.40'ta ilgilenen kimse yok. Kay...

1 Destek

Tümünü Gör
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çapa Göz Berbat!

İstanbulÜniversitesi Tıp Fakültesi Çapa Göz Berbat!

Ferdi
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Sonuçları Görmek Neden Zorlaştı?

İstanbulÜniversitesi Tıp Fakültesi Sonuçları Görmek Neden Zorlaştı?

Dilek
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanede Kimse Çalışmıyor Pislik İçinde!

İstanbulÜniversitesi Tıp Fakültesi Hastanede Kimse Çalışmıyor Pislik İçinde!

Buse
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Mağduriyet!

İstanbulÜniversitesi Tıp Fakültesi'nde Mağduriyet!

Kemal
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Keyfi Davranış Ve Ters Laflar!

İstanbulÜniversitesi Tıp Fakültesi Keyfi Davranış Ve Ters Laflar!

Hasan
Sigortamız Çapa Devlet Hastanesi'nde Geçmiyor!

Sigortamız ÇapaDevlet Hastanesi'nde Geçmiyor!

Ercan