Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Bağış Makbuzu Adı Altında Para Alıyorlar

22 Aralık 2024 16:06

İÜ Cerrahpaşa hastanesinde geçen yıl ocak ayında kardeşim beyin cerrahisi bölümünden randevu almış, zaten Cerrahpaşa'da adım başı hastaneye bağış makbuzu adı altında para alıyorlar. Röntgen çekiyorsun para, muayene oluyorsun para, tahlil veriyorsun para üniversite Hastanesi kalitesinden çıkıp para güden bir kurum haline geldiğini hissettiriyor.

Neyse zaten parayı almadan da hiçbir muayene olsun tahlil olsun röntgen olsun yapmıyorlar. Bugünde geçen yıldaki muayenimizde parayı ödemediğimizi söyleyip bizi borçlu göstermişler arayıp dava açacaklarını söylüyorlar. Yani siz zaten daha en başta hasta kaydı alırken paranızı almadan işlem yapmıyorsunuz.

Önceki günden arayıp parayı ödemezsek bu işlemi yapamayacağınızı söylüyorsunuz. Sizin hesaplarınızdaki eksik bize nasıl mal oluyor anlayamadım. Eski Cerrahpaşa kalitesi artık kalmamış.

Pınar
Pınar

2014 den beri bu hastanede MR çekimim oluyor. Bu yıl 428 TL ücret aldılar. Bu zamana kadar hiç ödeme yapmadığım için neden böyle bir ödeme alındığını sordum. Hastane yönetimi böyle bir karar aldı dendi. Sağlık kuruluşları kendi kendine bu hizmetlerden para alınmasına nasıl karar verebiliyor.

Naz sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Cerrahpaşa Hastanesi Gerekçesiz Borç Çıkartıyor!

19 Nisan 2024 22:40

Hastane Randevu Sistemindeki Şeffaflık Eksikliği

24 Ocak 2025 22:46
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Randevu Saatinde Doktor Yok, Hizmet Alamama Sorunu

23 Ocak 2024 13:11