İstanbul Onkoloji Hastanesi Personel Kaynaklı Mağduriyet

26 Ağustos 2023 09:36

Kanser hastası olan annem tüm Kemoterapi ve Radyoterapi tedavilerinin tamamını İstanbul Onkoloji hastanesinde aldı. Daha sonra bu hastanede olmadığı için doktorunun yönlendirmesi ile Brakiterapi tedavisini de A** Hastanesinde aldı. Tedavi sonrası İstanbul Onkolojideki doktoru temmuz sonunda kontrol pet/ct çektirmemizi istedi. Bunun üzerine hastanenin ilgili departmanına başvurduk. İsminin *** olduğunu söyleyen bir görevli bizi dinlemeden anlamadan kontrol pet/ct süresinin geçtiğini SGK 'nın onay vermeyeceğini ücretin 12 bin olduğunu ama hastanenin hastası olduğumuz için 6 bine çektirebileceğimizi söyledi.

*** beyin bu olumsuz yaklaşımına rağmen son derece alttan alarak ve kibarca tedavi sonrası kontrol pet/ct lerinin ücretsiz olduğunu ifade edip, kendisine raporlarımızı verip SGK onayı için başvuruda bulunmasını rica ettik. Son derece isteksiz ve olumsuz bir yaklaşımla istemeye istemeye başvuru yapacağını söyledi. Ertesi gün de arayıp SGK'nın pet/ct çekimi için onay vermediğini iletti. Bu cevap üzerine o güne kadar hiç kapısından girmediğimiz h*** hastanesine telefonla ulaştık, bizden raporlarımızı istediler, WhatsApp üzerinden gönderdik, 3 saat sonra SGK onayı aldıklarını söylediler. Gidip ücretsiz şekilde pet/scan çekimimizi yaptırdık. Çok da memnun kaldık. Tüm tedavisini İstanbul Onkoloji'de geçiren bir hasta olarak hiçbir ilgimizin dahi olmadığı diğer hastanenin aldığı SGK onayının, *** bey isimli personel tarafından niye alınamadığını anlayamadık. Bu konuda tarafımıza bir açıklama yapılırsa seviniriz. Bir doktor ailesi olarak tüm sağlık çalışanlarının yaşadıkları zorlukları gayet iyi anlıyoruz, yaptıkları işe saygı duyuyoruz ve kendilerine bu bilinçle yaklaşıyoruz ama aynı saygılı yaklaşımı onlardan da bekliyoruz.

Berat
Berat

Merhaba. Allah acil şifalar versin öncelikle. İsmini vermek istemediğiniz hastaneyi öğrenmek istiyorum. Bir sakıncası yoksa paylaşabilirsiniz lütfen. İlk kez pet çekimi yaptıracağız ve on beş gün gibi bir zamanda sonucu verebileceğini söyledi bize Marmara üniv. Hastanesi. Bizim de acilen sonuca ihtiyacımız var açıkçası. Araştırma yapıyorum şu an daha erken sonuç alabileceğimiz kurumlar için.

Özgür
Özgür

Hisar Continental çok memnun kaldık. İsmini de verdim de site sansürlemiş.

Bengi sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Anamnez Kaydı Ve Sigorta Problemi

29 Mart 2025 01:00
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 12:47